Monitor LG UltraFine 4K ngaleungit ti Toko Apple di Éropa

LG UltraFine 5k

Di tengah Juli taun kamari, monitor LG UltraFine 5K mimiti muncul salaku henteu sayogi di sababaraha nagara, anu tiasa janten indikasi a pembaharuan modél kieu. Nanging, sakumaha sababaraha minggu ka pengker, monitor ieu sayogi deui, janten mamangna dibersihan.

Mamang ngeunaan ketersediaan monitor LG ayeuna difokuskeun kana UltraFine 4K, modél anu henteu deui didaptarkeun di seueur nagara Éropa sapertos Spanyol, Holland, Perancis, Jérman, Italia sareng Inggris diantarana waé, sabab urang tiasa maca dina MacRumors sareng yén kami parantos mastikeun ti Kami ti Mac.

LG UltraFine 4k

Sakumaha anu kuring parantos sebatkeun di luhur, sanés mangrupikeun waktos sanés monitor LG UltraFine henteu sayogi di Apple Store di sababaraha nagara, sanaos sahamna parantos diperbarui sareng aranjeunna henteu kantos dikaluarkeun tina daptar produk. Hiji-hijina alesan anu panginten Apple nyababkeun aranjeunna tina katalog nyaéta Éta moal dilanjutkeun sareng pabrikna parantos lirén ngahasilkeunana.

Dina waktos ayeuna, upami urang hoyong mésér monitor pikeun Mac kami di Apple Store, hiji-hijina solusi anu ditawarkeun ku Apple nyaéta Pro Display XDR pikeun 5.499 euro atanapi LG UltraFine 5K harga 1.399 euro.

Masalah dina LG

Divisi smartphone LG mertimbangkeun kaluarna ti pasar, saatos akumulasi hutang 4.500 milyar dolar dina 5 taun ka pengker. Tapi salaku tambahan, éta parantos ngumumkeun nutup pabrik panel LCD na pikeun smartphone, pabrik anu sami anu ogé tiasa ngadamel panél anu nganggo monitor ieu.

Upami dikonfirmasi janten pabrik anu sami, éta mangrupikeun waktos ngeunaan LG UltraFine 5K ogé lirén kanggo sayogi, Janten Apple kedah milarian alternatif anu langkung mirah pikeun palanggan anu teu sanggup atanapi daék mayar langkung ti 5.000 euro kanggo monitor.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.