Lima stasiun Beats anu sanés tiasa diluncurkeun ku Apple

ketukan-musik

Seiring waktu ngalangkungan Apple ngaluncurkeun jasa streaming musik anyar na Apple Music, salian ti stasiun radio na Beats 1, beuki seueur data anu dipikaterang anu nunjukkeun yén anu urang terang dugi ka ayeuna tina jasa ieu mangrupikeun ujung gunung es.

Média AS nyarios yén Apple parantos ngémutan ngaluncurkeun stasiun radio énggal mirip sareng Beats 1. Rumor nunjukkeun yén dugi ka lima stasion énggal nyaéta anu tiasa langsung terang lampu na.

Kumargi berita ieu, urang panginten mikir yén naon anu bakal disawalakeun ku Apple sareng perusahaan rékor deui tapi saleresna mah henteu sapertos kitu ti saprak mimiti Apple parantos gaduh pipikiran ieu sareng Éta parantos disawalakeun sareng sadaya mérek catetan anu tiasa langkung seueur stasiun.

ketukan-1

Stasion anu urang carioskeun tiasa diluncurkeun dimana waé di dunya tapi urang tiasa ngagaduhan ide yén nalika Apple kaleungitan kakuatan di nagara-nagara sapertosna Hong Kong, Rusia, Singapura atanapi Cina Sedengkeun pikeun layanan musik, éta aya di nagara-nagara anu aranjeunna hoyong nguatkeun.

Ayeuna radio Apple disebut Beats 1, tapi anu Cupertino parantos ngadaptarkeun domain ketukan2.com.cn, ketukan2.hk, ketukan3.sg, ketukan4.com. ru, ketukan5.com.cn antara séjén. Urang bakal ningali naha Apple Music leres-leres badé janten patokan di dunya atanapi henteu. Anu jelas nyaéta éta Apple masihan sadayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.