Logitech MX Ergo, trackballs masih tiasa masihan seueur perang

Mangtaun-taun kuring percaya kana trackpad. Tiasa diémutan yén ti saprak kuring mimiti nganggo Mac anu munggaran kuring parantos teu benci sareng trackpad notebook klasik janten anu mikaresep pisan., nempatkeun beurit kana samping. Nanging, MX Ergo énggal ti Logitech narik perhatian kuring tina pengumumanana, panginten kusabab lami, sateuacan kuring janten pangguna Mac, kuring nganggo trackball ogé ti Logitech.

Ahli waris kana seueur fitur anu parantos ngajantenkeun Logitech MX Master sareng MX Master 2S suksés, ieu MX Ergo nawiskeun kami tombol-tombol anu ayeuna tiasa dikonfigurasi kalayan sistem kontrol ku cara bola anu kami beroperasi kalayan jempol tanpa kedah ngalihkeun leungeun kami., sareng kamungkinan bahkan nyaluyukeun kacenderungan pikeun ergonomik anu langkung ageung. Kami parantos diuji sareng kami nyaritakeun kesan urang.

Ergonomis dicandak maksimal

Trackballs parantos aya di dunya komputer langkung lami tibatan beurit konvensional, tapi aranjeunna gagal meunang pijakan diantara pangguna anu teras-terasan ningali éta salaku anu rada anéh sareng sesah pikeun nanganan periferal. Henteu aya anu tiasa janten jauh tina kanyataan, sabab sakumaha sigana yén nanganan bola langkung rumit tibatan mindahkeun beurit dina méja, kanyataanna nyaéta anjeun gancang-gancang nyandak sistem kontrol ieu sareng éta raoseun pisan. Kalayan trackball Logitech ieu, tangan anjeun bakalan lengkep, tanpa kedah mindahkeun naon-naon deui jempol sareng indéks sareng jari tengah anjeun pikeun ngahontal sadaya tombol anu kalebet MX Ergo.

Pikeun ieu urang tiasa nambihan kamungkinan pikeun nyaluyukeun kacenderungan trackball supados urang saé mungkin. Kuring parantos milih posisi anu langkung condong ka kénca, pikeun kuring langkung alami tibatan anu sanés. Teu aya titik panengah, sabab éta leres-leres basa magnét anu nempel dina dua posisi tanpa kamungkinan ngadamel panyaluyuan anu langkung saé.

Tombol anu tiasa dikonfigurasi

Sajauh ieu kami henteu nyarios nanaon anu istiméwa ngeunaan trackball ieu anu ngabédakeun éta jauh ti klasik anu bieu mekar dina mangtaun-taun. Pero hal anu pangsaéna ngeunaan MX Ergo ieu nyaéta yén ngalebetkeun naon anu aranjeunna resep pisan ngeunaan MX Master tina mérek anu sami: tombol na anu tiasa dikonfigurasi. Éta tiasa diaksés tanpa kedah ngadamel kontor ku panangan, ramo ku cara anu alami pisan ngahontal sadaya tombol, sareng sanaos mimitina tiasa rada ngabingungkeun, anjeun langsung ngagunakeunana.

MX Ergo ngagaduhan roda gulung anu ogé tiasa dipencet sareng ngalih ka kénca sareng ka katuhu, dua tombol "konvensional" kanggo mencét dina layar, tombol kanggo ngaitkeun kana komputer sareng sareng dua kenangan anu ngamungkinkeun anjeun ngagentos panggunaan ku dua komputer kantun mencét, dua tombol anu tiasa diatur dina kénca sareng tombol sanés anu ngamungkinkeun pikeun nyaluyukeun laju panunjuk kanggo padamelan anu langkung pas.

Sadaya ieu tiasa ngonpigurasi sareng aplikasi anu Logitech kanggo Windows sareng Mac (link), sareng penting pisan pikeun tiasa nyéépkeun sakedik waktos urang pikeun ningali seueur konfigurasi anu tiasa ditawarkeun yén kami mendakan anu paling dipikaresep ku urang. Tutup aplikasi, Misi Kontrol, ningalikeun desktop, ngazum, ngagulung sareng fungsi anu langkung maju sanés, bahkan tiasa nyetél kombinasi konci kana hiji tombol. Tangtosna cocog sareng "Aliran", pilihan Logitech anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun dugi ka tilu alat sareng nyeret file antar komputer.

Konektipitas Bluetooth

Kuring kantos nyobian ngartos kunaon minat seueur pabrik pikeun nawiskeun beurit nirkabel sareng keyboard tapi yén aranjeunna maksa kami nganggo konéksi nyalira nempatan USB tina mesin urang. Kabeneran Logitech henteu acan ngalakukeun ieu sareng MX Ergo na, sabab éta ngagaduhan konéktipitas Bluetooth. Leres, éta kalebet panarima Unifying na tapi terserah anjeun pikeun nganggo atanapi milih pikeun Bluetooth, pilihan anu ku kuring dipilih. Sakumaha anu kuring parantos sateuacankeun, pindah antara dua komputer, iMac sareng MacBook mah, saderhana mencét tombol alit anu aya di handapeun roda gulung. Dua nomer ngingetan anjeun sambungan anu anjeun anggo.

Otonomi MX Ergo ieu sanés masalah, sabab muatan pinuh tina trackball bakal masihan anjeun 4 bulan panggunaan normal, sareng upami anjeun kantos béak batré teu disangka-sangka, janten anjeun henteu kedah ngantosan kanggo tiasa ngagunakeunana. Ditagihkeun nganggo kabel microUSB anu lebet dina kotak sareng anu nyambung ka payuneun trackball, saolah-olah beurit normal kabel.

Pendapat editor

Trackballs sanés kanggo sadayana, éta atra, tapi sakali prasangka awal kaungkulan, MX Ergo ieu bakal ngayakinkeun seueur jalma anu nyobian éta. Éta alat anu raoseun pisan anu ngamungkinkeun anjeun damel jam-jaman tanpa masalah (kalayan istirahat wajib anjeun). Tombol anu tiasa dikonpigurasikeun janten hal anu anjeun henteu tiasa lakukeun tanpa sakali anjeun biasa, sareng kamungkinan ngagunakeunana ku dua komputer ku tombol dipencét janten aksésori anu anjeun badé teras-siap bawa kalayan laptop anjeun. Éta parantos ngayakinkeun kuring pikeun ninggali trackpad ... sahenteuna lolobana waktos. Tangtosna, upami anjeun kénca atanapi diajar ngokolakeunana kalayan katuhu, sabab teu aya kamungkinan ngagunakeunana kénca. Anjeun parantos sayogi dina Amazon ti € 107

Logitech MX Ergo
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
107
  • 80%

  • Logitech MX Ergo
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • Kanyamanan
    Penerbit: 90%
  • katalitian
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Ergonomis sareng tiasa diatur pikeun kanyamanan
  • Konektipitas Bluetooth
  • Tombol anu tiasa dikonfigurasi
  • Cocog sareng Windows sareng macOS

Kontra

  • Teu cocog pikeun lefties

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.