Logitech MX Keys sareng MX Master 3, ngadeukeutan kasampurnaan

Kami nguji dua produk Logitech énggal pikeun Mac kami: keyboard MX Keys sareng mouse MX Master 3, dua produk anu didamel salaku acuan pasar sareng produk anu dikalahkan ku merk naon waé, netepkeun palang maduh luhur. Kualitas, kanyamanan sareng fitur canggih anu urang bahas di handap.

Gabungan Logitech sareng kibor sareng beurit pikeun komputer urang kuat pisan anu sigana hésé pikir keyboard atanapi beurit sareng henteu sacara otomatis mikir mérek anu terkenal. Aranjeunna mangrupikeun pangalaman taun di sektor ieu, anu kagambar dina produkna, beuki disaring sareng fungsi anu boro-boro dibayangkeun sababaraha taun ka pengker.. Papan tombol MX Keys anyar sareng mouse MX Master 3 mangrupikeun rilis énggal mérek anu beuki caket sareng kasampurnaan.

Keyboard MX Keys

Upami keyboard Logitech Craft (anu parantos kami bahas dina ieu link) anjeun resep, tapi harga na sigana mahal teuing (sanaos pantes), Logitech MX Keys ieu sapertos anu anjeun pilari. Ahli waris kana desain sareng bahan lanceukna, dispense ku fungsi roda na ciri sareng ngabales nawiskeun harga anu langkung pikaresepeun pikeun anu henteu badé kaluar tina fitur Karajinan éta. Tapi Logitech henteu hoyong nurunkeun hiji iota dina sésa fitur, sareng nawiskeun kami keyboard premium 100%.

Saatos sataun satengah nganggo Karajinan Logitech unggal dinten nganggo iMac kuring kuring henteu merhatoskeun bédana sakedik sareng MX Keys ieu. Keyboard na nyaman pisan dianggo, stabil pisan dina méja Hatur nuhun kana desain logamna sareng permukaan pangrojong anu saé, konci na ukuranana normal, cekung sareng perjalanan anu alit tapi cekap kanggo gaduh perasaan anu raos nalika ngetik. Kibor lengkep sareng keypad numerik, kursor lengkep, sareng tombol fungsi tambahan anu ngabantosan anjeun ngalaksanakeun hal-hal langkung gancang. Éta adaptasi sampurna kana Windows sareng macOS, kalayan sadaya konci unggal sistem.

Éta mangrupikeun keyboard Bluetooth, tapi éta ogé tiasa dianggo ngalangkungan sistem Logitech Unifying berkat adaptor USB anu kalebet. Kuring nyarankeun cara sambungan anu kadua ieu, éta langkung stabil sareng masihan kuring raos yén batréna langkung lami deui, sahenteuna salami kuring parantos nganggo Karajinan Logitech. Ngagunakeun salah sahiji tina dua padika anjeun tiasa numbu dugi ka tilu alat berkat tilu kenangan na, sareng ngalih antara aranjeunna nyaéta masalah mencét tombol, éta gancang sareng gampang. Upami anjeun biasana nganggo iPad atanapi MacBook nganggo iMac, anjeun tiasa nganggo kibor anu sami pikeun sadaya alat.

Fitur sanés tina kibor ieu nyaéta lampu latar, adjustable inténsitas (henteu warna), sareng sensor anu ngajantenkeun ngan ukur diaktipkeun nalika diperyogikeun, kanggo manjangkeun umur batre. Éta tiasa disaluyukeun dina inténsitas sacara manual, sareng Pikaresepeun pisan ningali kumaha sénsorna sensor keyboard, ngan ku ngahijikeun leungeun anjeun ngaktipkeun katerangan tombol, tanpa kedah dipencet aranjeunna. Sakali anjeun nyobian kibor backlit, anjeun moal ngartos kumaha deui upami teu aya sateuacanna, teu disangka yén Apple henteu ngempelkeunana dina kibor na.

Ngecas ulang kibor parantos dilakukeun nganggo kabel USB-C, kalebet kana kotak. Éta ngagaduhan otonomi sakitar 10 dinten kalayan panggunaan "normal" sareng lampu latar aktif., bisi kuring kuring bakal nyarios anu sanés, sabab aya sababaraha dinten anu kuring henteu nganggo, sanaos kuring henteu pernah mareuman saklar anu sayogi kanggo éta. Kibor sacara otomatis asup kana mode daya-handap upami teu dianggo sakedap, sareng otomatis hudang pas anjeun némpél konci. Upami anjeun nganonaktipkeun lampu latar, otonomi dugi ka 5 bulan numutkeun ka Logitech, hal anu kuring henteu acan diverifikasi.

MX Master 3

Mouse MX Master 3 mangrupikeun palengkep sampurna pikeun keyboard, atanapi tanpa éta. Éta ngan saukur sampurna sareng produk andalannya. Saatos langkung ti sataun nganggo MX Master 2S kuring henteu tiasa nyarios langkung ti kaajaiban mouse anu luar biasa ieu, sareng panerus na ngawariskeun anu pangsaéna sareng ningkatkeun sababaraha aspek. Ergonomis, kanyamanan panggunaan, reliabilitas, kustomisasi, bahan premium sareng aksés kana sajumlah fungsi gancang… Kuring ngan ukur tiasa mikirkeun hiji masalah alit sareng mouse ieu: aranjeunna ngagentos LEDs indikator muatan ku LED tunggal anu henteu nunjukkeun anjeun jumlah batréna sésana. Pikeun sésana, naon anu dicarioskeun: sampurna.

Logitech parantos sakedik ngarobih desain mouse ti miheulaan na pikeun ningkatkeun ergonomis, sareng parantos ngahontal posisi panangan anu raoseun pisan, anu ditulungan ku susunan tombol anyar di gigir, langkung tiasa diaksés, ningkatkeun kagunaanna. Upami anjeun biasa kana mouse dua-tombol normal, ningali beurit kalayan seueur kadali tiasa nimbulkeun mamang, tapi anjeun bakal biasa kana éta kirang tina sapoé panggunaan. Dua roda sareng sababaraha tombol na ditempatkeun sacara strategis sahingga panggunaanna intuitif pisan, sareng tiasa ngarobih kadali ngamungkinkeun anjeun nempatkeun sagala rupa anu anjeun tingali cocog.

Disebutkeun khusus pantes roda utama na, didamel tina waja mesin sareng kalayan lemes dina ngagunakeunana anu bakal ngajantenkeun anjeun benci kana beurit anu sanés anu anjeun anggo. Sistem «Magspeed» na ngajantenkeun anjeun gaduh gerakan anu saé sareng lemes nalika ngarobahna lalaunan atanapi gancang sareng lega nalika ngarobahna gancang. Magnét ngatur rotasi roda sareng gumantung kana kakuatan anu anjeun terapkeun kana rotasi, éta bakal terang kumaha anjeun badé ngalih. Tombol di luhur roda ngamungkinkeun anjeun sacara manual ngarobih sistem, tapi kuring henteu nganggo pisan, sistem otomatis tiasa dianggo saé pisan.

Tombol utama lemes pisan pikeun diéra, tapi anjeun moal salah mencét. Roda gulung murag kana jempol anjeun, sareng anjeun biasa pisan, leungit saatos anjeun teu gaduh. Ngan di handap ieu aya dua tombol deui anu tiasa disesuaikan sareng fungsi anu anjeun pikahoyong. Upami ieu sigana henteu saé pikeun anjeun, aya tombol sanés dina tab sisi beurit anu ogé tiasa disesuaikan. Pikeun aranjeunna anu henteu kantos nganggo beurit jinis ieu, panginten anéh pikeun ngarobih seueur fungsi dina beurit, anu biasana dianggo ngan ukur nunjukkeun. Dina bagian salajengna tina analisis anjeun tiasa ningali kumaha aranjeunna ngarobih sareng naha éta mangrupikeun hal anu ngajantenkeun MX Master 3 ieu beurit pangsaéna di pasar.

Konéktipitas mouse sami sareng keyboard pendamping, sareng hiji alat Ngahijikeun dina USB komputer anjeun bakal dilakukeun pikeun keyboard sareng mouse, atanapi anjeun tiasa nganggo Bluetooth. Éta ngagaduhan tilu kenangan, sapertos keyboard, sareng ngarobah alat nyaéta masalah mencét tombol anu aya dina dasarna. Sénsor 4.000 DPI masihan anjeun presisi anu hadé pisan sareng dianggo dina permukaan naon waé, bahkan gelas. Ngeunaan otonomi, anjeun tiasa ngaraosan beurit salami 70 dintenSareng upami anjeun bérés batré, karapihan pikiran sabab salian ti éta tiasa nganggo éta nganggo kabel pangisi daya anu nyambung, anjeun ogé tiasa nganggo éta salami 3 jam kalayan ngan ukur ngeusi hiji menit. Ku jalan kitu, Logitech parantos nambihan USB-C pikeun ngecas MX Master 3, hal anu ngabédakeun éta ti modél samemehna sareng ngaapresiasi.

Pilihan Logitech, parangkat lunak anu nutup bunderan

Hardware anu saé henteu sadayana, sareng Logitech terang yén produk anu saé na kedah dibarengan ku perangkat lunak konfigurasi kanggo cocog. Aplikasi Pilihan Logitech ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasi sadaya tindakan tombol-tombol "khusus" éta dina mouse MX Master 3 sareng keyboard MX Keys. Anggo roda gulung pikeun zum, tombol samping pikeun ngabatalkeun tindakan atanapi nyandak potret layar, ngalih di antara méja ... kualitas pilihan anu ditawarkeun dina aplikasi ieu luar biasa, sareng anjeun bahkan tiasa ngonpigurasikeun pilihan anu béda-béda gumantung kana aplikasi anu anjeun lebet. Nganggo . Ku cara ieu anjeun bakal tiasa ngalakukeun sababaraha fungsi dina Final Cut Pro sareng anu sanés dina Word. Kalayan Duolink anjeun tiasa ngagedekeun fungsi mouse anjeun ku mencét tombol Fn dina keyboard anjeun, sareng nganggo Logitech Flow anjeun tiasa mindahkeun file antar komputer. Sareng supados anjeun moal leungit konfigurasi anjeun saatos anjeun nyampurnakeun sagala anu dipikahoyong, anjeun tiasa nyiptakeun salinan cadangan tina aplikasi éta sorangan.

Pendapat editor

Logitech parantos nyiptakeun dua produk énggal ku mangpaatkeun sababaraha taun pangalaman ngadamel kibor sareng beurit. MX Master 3 ngagantikeun anu sateuacanna salaku "beurit anu langkung saé" sareng ku keyboard MX Keys parantos berhasil ngajaga kualitas Karajinan Logitech anu suksés ku ngaleungitkeun roda fungsi anu sanés dianggo sareng nawiskeun di tukeran keyboard anu hadé kalayan harga anu langkung handap pikaresepeun. Kapisah, tapi langkung saé pisan, keyboard sareng mouse ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun saha waé anu milari anu langkung seueur tibatan anu ditawarkeun ku produk konvensional..

  • Logitech MX Master 3 € 89,99 (link)
  • Logitech MX Keys 85,74 (link)
Logitech MX Keys sareng MX Master 3
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
85
  • 80%

  • Logitech MX Keys sareng MX Master 3
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • fungsionalitas
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Multi-alat
  • Bahan kualitas
  • Nyaman sareng ergonomis
  • Tombol aksés gancang
  • USB-C
  • Parangkat lunak kustomisasi fitur
  • Keyboard keyboard

Kontra

  • Indikator batréna tiasa ningkat

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Abdi hoyong terang dimana ngagaleuh arloji éta atanapi upami éta ngan ukur maca ...