Logitech ngenalkeun POP Keys, POP Mouse sareng Logitech Desk Mat

Firma Logitech mangrupikeun salah sahiji anu paling dikenal dina hal asesoris tina sagala jinis, boh pikeun produk Apple sareng produk sesa di pasar. Ieu teh produk runtuyan Logitech Studio anyar nu mawa karakter, kabagjaan jeung kapribadian kana rutin gawé.

Waktos ieu ngeunaan asesoris gawé kalawan desain kasual nu nawarkeun pamaké aspék visual cukup ngora jeung kompak. Ieu diwangun ku mouse, keyboard jeung mouse pad. Kibor Logitech POP Keys énggal tiasa dianggo dina sadaya sistem operasi, macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS sareng Android. Dina kasus POP Mouse, éta ogé cocog sareng macOS, Windows, iPadOS, Chrome OS sareng Linux.

Art O'Gnimh sorangan, Wakil Présidén Kreativitas sareng Produktivitas di Logitech dituduhkeun dina presentasi produk anyar ieu di handap:

Logitech's Studio Series ngagambarkeun orisinalitas masing-masing urang. Kalayan POP Keys sareng POP Mouse kami parantos nyiptakeun produk inovatif anu tujuanana janten ekspresif sapertos pangguna urang, kalayan kapribadian anu hébat sareng henteu ngaganggu produktivitas.

POP Keys kalebet dalapan tombol emoji anu tiasa ditukeurkeun dina kotak - opat dina kibor éta. Éta tiasa gampang disaluyukeun ku milih emoji karesep anjeun atanapi ngalangkungan parangkat lunak Logitech Options, sayogi salaku unduhan saderhana pikeun PC atanapi Mac. POP Mouse ogé gaduh tombol luhur anu muka ménu emoji sareng bisa disaluyukeun sangkan leuwih nyaman.

Kibor POP Keys gaya retro nawiskeun kenop mékanis anu nyaman anu ngingetkeun kana mesin tik sareng fitur generasi salajengna. 12 potong kompas FN anyarna gaduh konci pikeun moto layar, ngajempékeun mikropon sareng paréntah par.pikeun ngagampangkeun lampah sadinten-dinten anu paling umum. Kalayan keyboard anyar ieu, pangalaman ngetik ampir adiktif berkat kenop mékanis anu nawiskeun kanyamanan kusabab bentukna buleud.

Geulis sareng kompak, POP Mouse dicirikeun ku portabilitasna. Éta ngamungkinkeun anjeun damel dimana waé kalayan produktivitas maksimal berkat kabayang gulung SmartWheel na anu otomatis ngalih tina modeu precision luhur ka ngagulung gancang. Awakna mulus, didamel kalayan kanyamanan dina pikiran, pas dina dampal leungeun anjeun pikeun ngabantosan anjeun damel langkung saé. Sadia dina loba kelir vibrant pikeun brighten up rutin gawé anjeun, POP Mouse nawarkeun desain warni tur riang nu mantuan nyieun hiji spasi desktop vibrant sarta pribadi.

POP Keys sareng POP Mouse mangrupikeun tambahan panganyarna pikeun séri Studio Logitech. Koléksi anu ogé ngagaduhan beurit Pebble minimalis, keyboard K380 sareng MK470, sareng Logitech Desk Mat énggal.

Harga sareng kasadiaan 

POP Keys, POP Mouse sareng Logitech Desk Mat bakal sayogi di Spanyol dina Januari 2022 di logitech.com sarta di distributor séjén sakuliah dunya. Harga ritel anu disarankeun nyaéta € 99,99 pikeun POP Keys, € 39,99 pikeun POP Mouse sareng € 19,99 pikeun Logitech Desk Mat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.