Logo toko Apple mimiti beureum

RED

Sababaraha dinten ka pengker urang nyarioskeun ngeunaan kampanye anu Apple ngamimitian nyumbangkeun bagian tina penghasilanana pikeun ngabantosan pikeun merangan AIDS. Kontribusi 1 dolar kanggo masing-masing pameseran anu dilakukeun ku pangguna Apple Pay atanapi kanggo ngagaleuh alat dina halaman wéb Apple sareng toko-toko fisik parantos dilaksanakeun.

Ayeuna toko-toko ogé mimiti dihias ku logo tina apel digigit beureum pikeun ningkatkeun kasadaran sareng masihan pisibilitas pikeun kampanye ieu. Kaleresan nya éta ngirut yén multinasional ageung sapertos Apple kalebet kana masalah ieu sareng tangtosna pikeun ngaapresiasi.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple Pay ngagabung sareng RED salami saminggu

sababaraha pangguna parantos nyandak sareng ngeposkeun sababaraha poto tina kampanye ieu dina akun média sosial maranéhanana di sakumna dunya:

Urang tiasa nyarios yén ieu parantos kampanye tradisional di Apple sareng anu tanpa ragu kami ngarepkeun yén éta bakal teras-terasan sami mangtaun-taun, sabab henteu paduli kumaha saeutik sumbangan anu dilakukeun ku firma pikeun merangan panyakit ieu sigana, éta nyaéta ciwit murah anu saé kanggo ngabantosan. Janten upami jaman ayeuna anjeun angkat ka salah sahiji toko anu ngagaduhan perusahaan di sakumna dunya sareng anjeun mendakan logo anu dicét warna beureum sareng padamel anu kaos oblong sami, anjeun terang yén éta kusabab kampanye gelut RED ngalawan AIDS anu dilakukeun Apple ayeuna-ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.