Aplikasi DeskApp Anyar pikeun YouTube, dina Mac App Store

Ieu mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu anjeun resep atanapi henteu resep, tapi jelas-jelas aya sora nalika aranjeunna sumping. DeskApp pikeun YouTube, éta mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun urang lebetkeun langsung kana Youtube tanpa kedah lebet Safari atanapi browser anu kami anggo, atur akun YouTube kami sapinuhna, ngarobih windows ningali sareng ngarobih panganteur aplikasi dina skala alit supados unggal pangguna tiasa milih cara ningali pidéo jaringan sosial populér ieu. 

Fungsi utama DeskApp ieu pikeun YouTube anu nembé sumping di Mac App Store bébas pisan Éta nyaéta kieu:

  • Ngidinan anjeun nganggo Modeu Gelap dina aplikasi
  • Urang tiasa ngupingkeun musik YouTube di tukang
  • Urang tiasa ngarobih transparansi dina réproduksi
  • Kami ngagaduhan béwara yén urang tiasa ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun
  • Ngareureuhkeun playback nalika ngaminimalkeun aplikasi sareng aktip nalika aktip

Upami urang mutuskeun nyimpen aplikasi dina dok ngamungkinkeun urang aksés gancang sareng épisién pikeun eusi pikeun Mac. Pondokna, suplemen vitamin pikeun pencinta YouTube anu kedah nyobian ningali naha aranjeunna tiasa ngagaduhan rohangan di Dock. Bisi naon waé, DeskApp for YouTube mangrupikeun aplikasi ti pihak katilu sareng henteu aya hubunganana sareng YouTube, janten anjeun tiasa ngagaduhan pilihan terbatas atanapi bahkan sababaraha diantarana dibatesan tapi henteu ngaraos nyobaan deui sareng langkung seueur perkawis aplikasi gratis anu urang tiasa waé bijil sareng Upami urang henteu resep atanapi henteu nganggo éta dina kahirupan urang sadidinten, éta bakal dihapus sareng éta waé.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.