Mésér MacBook Air atanapi iPad Pro, peluncuran watchOS 2, pembaruan Photoshop, sareng seueur deui. Pangalusna dina saminggu dina kuring ti Mac

soydemac1v2

Kami ngamimitian kompilasi minggu ieu ngeunaan berita anu paling luar biasa sareng tulisan dina Soy de Mac anu nyarios si naha mésér iPad Pro atanapi MacBook Air atanapi henteu. Jelas kami jelas yén ieu dua tim anu tiasa digabungkeun sacara lengkep, nyaéta, urang tiasa gaduh duaanana tanpa masalah tapi visi réncang Miguel dina postingan ieu nyaéta ngabandingkeun pilihan sakedik tina alat-alat ieu.

Kami nuturkeun kompilasi berita sareng tulisan artikel dina saminggu anu cukup 'panjang' kanggo sadayana anu hoyong ningali versi pamungkas OS X El Capitan dina Macs kami, leres, minggu payun tanggal 30 Séptémber vérsi El Capitan bakal dileupaskeun (upami teu aya setbacks) pikeun sadaya pangguna.

nontonOS 2 arloji apel

Minggu Apple Watch sareng jam naOS 2. Senen kamari teh vérsi kadua Sistem operasi Apple Watch kalayan arloji anyarna, ningkat Siri, kamungkinan pikeun nambihan langkung seueur kontak, sababaraha warna pikeun komplikasi sareng seueur berita sanés.

Patali sareng anu sateuacanna sareng peluncuran watchOS 2 kami ningali cara saderhana pikeun pasang versi anyar ieu dina alat sareng pikeun ieu kedah dicatet yén perlu ngagaduhan iPhone dina ios 9 atanapi langkung luhur sareng gaduh batré 50% atanapi janten jaga nalika urang masangna.

apple-tv-ifixit-1

Anu lalaki iFixit Aranjeunna tanggel waler ngalaksanakeun motong anu anyar Apple TV generasi ka-4. Sababaraha pangguna naroskeun kuring ti Mac alesan pikeun jangkungna langkung ageung ieu alat tibatan anu sateuacanna sareng walerna ditingalikeun tina iFixit, heatsink bawaan pikeun niiskeun chip A8 ningkat jangkungna na.

Anyar anyar ngeunaan Aplikasi Mac atanapi apdét alat ngarujuk, éta tina Unsur Adobe Photoshop sareng Premier 14. Kaseueuran aplikasi anu penting diperbarui pikeun nyingkahan masalah dina 30 Séptémber.

kursor-el-capitan-1

Tungtungna urang bakal ninggalkeun salah sahiji éntri anu sanés anu urang titelkeun: Tinjauan naon anu énggal dina OS X El Capitan. Waktos Ieu urang tingali kumaha pilihan na jalan mendakan kursor dina layar sareng aktipkeun atanapi nganonaktifkeun pilihan ieu. Upami anjeun nganggo mesin pencari wéb anjeun bakal mendakan deui ulasan ngeunaan OS X El Capitan anu caket.

Sesebutan teh ngaluncurkeun minggu iPhone 6s anyar sareng iPhone 6s Plus. Jumaah katukang, Séptémber 25, tungtungna, pangguna Apple munggaran anu ngiringan kumpulan mimiti peluncuran kagungan model anyar iPhone 6s sareng 6s Plus anu diarepkeun. Ti kajauhan kami ningali pidéo sareng kesan mimiti anu mésér untung tina alat ieu anu dipidangkeun di San Fransisco tanggal 9 Séptémber sareng dua minggu ka hareup parantos aya di Apple Store sareng sababaraha operator.

iphone-6s-1

Upami urang nyarioskeun sesa nagara, peluncuran éta sigana bakal sumping salami minggu-bulan mimiti Oktober ieu sanaos kami henteu ngagaduhan tanggal anu dikonfirmasi nalika kuring nyerat tulisan ieu. Upami prediksi kuring henteu gagal urang tiasa nyarios reservasi dibuka 2 Oktober payun sareng kamungkinan tanggal pameseran 9 Oktober. Tanggal ieu perkiraan sareng henteu resmi.

Dina nanaon urang bakal terang!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.