M2 chip megatkeun catetan speed Safari

M2

Éta chip M2 anu saé, kami parantos terang ti saprak éta dipasihkeun sareng ti saprak tés nyata anu munggaran dilaksanakeun ku pangguna anu resep nyobian éta, contona dina MacBook Air Karek dibuka. Tés diteruskeun sareng ayeuna parantos dilaksanakeun kalayan pangukuran éta chip dina pamakéan Safari. Nganggap yén éta mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu paling sering dianggo dina komputer unggal dinten, penting pikeun terang hasil anu ditawarkeunana. Kuring geus bisa ngabejaan Anjeun yen aranjeunna luar biasa.

David Heinemeier Hanson anu mangrupikeun pangguna akun Twitter @dhh, ngeposkeun pesen anyar nunjukkeun hasil anu dicandak saatos nganggo aplikasi Speedometer 2.0; Tés diwangun ku ngukur laju browser Safari. Ku cara kieu hasil anu diala spektakuler. Geus katempo kumaha M2 mangrupa 33 persén leuwih gancang ti M1, sarta eta oge 2.5 kali leuwih gancang ti iMac ngajalankeun 7GHz Core i4.2 CPU. Henteu aya nanaon.

Skor anu dihontal nyaéta 400, inohong impressive. Émut yén dina tés anu sami tapi kalayan Safari sareng browser Chrome anu langkung lami, skor 300 kahontal. Nyaéta, ayeuna, 33% langkung. David nyarios yén anjeunna nguji ngajalankeun Speedometer 2.0 dina Safari 15.6, Chrome 104, sareng Safari Technology Preview (versi 150).

Pangsaeutikna tina bédana geus kapanggih maké Chrome. Ku kituna, nalika versi 104 dipaké, M2 nempo ngaronjat 9 persén leuwih M1. Tapi tangtu, tetep dina pikiran nu spedometer Éta mangrupikeun tés anu dirancang ku Apple sareng hasilna tiasa disaluyukeun ku cara anjeun nyalira.

Pondokna. M2 chip pisan gancang on Safari. Rata-rata skor sakitar 400 poin. Maksudna éta simbiosis antara hardware jeung software di Apple terus jalan endah pisan. Nyatana, éta anu pangsaéna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.