Naha Mac anjeun henteu nyingkronkeun leres sareng iCloud?… Kami masihan anjeun solusina

ICloud-sinkronisasi-masalah-0Dina waktosna, anjeunnapikeun kalolobaan pangguna Mac atanapi ios Aranjeunna tungtungna akumulasi alat anu sanés, naha Mac ayeuna atanapi anu tambahan, iPhone, iPad atanapi bahkan versi anu langkung lami ti anu dipibanda ayeuna anu masih dianggo ku anu sanés dina bunderan pribadi na.

Naon éta, anjeun panginten hoyong sadayana janten rapih sareng sadayana dina situs na sareng upami anjeun nganggo iCloud sakapeung hal jadi misterius salah. Ieu sababaraha tindakan daptar cek sareng daptar mariksa anu gampang dianggo pikeun milarian naon anu salah:

peringatan-nutup-icloud

Masalah Apple anu paling dipikaresep

Mimiti, tangtosna, anjeun kedah pastikeun éta masalahna dugi ka iCloudKusabab Mac anjeun tiasa tiasa ngalakukeun tugas online sanés kalayan berhasil sareng iPhone anjeun masih ngamuat halaman wéb sareng nampi surat sanés iCloud. Ku cara kieu, miceun masalah ieu ti mimiti, urang tiasa ngalih kana solusi masalah nyata.

Normalna sareng sanaos siga klise khas, Dukungan Téknis sok masihanebe mariksa aspek paling dasar sabab aranjeunna Naha éta dicolok? atanapi coba balikan deui. Kusabab ieu hal anu mimiti urang laksanakeun nyaéta mariksa halaman pangrojong Apple pikeun ningali naha iCloud parantos kajantenan sareng henteu tiasa dianggo dina waktos éta, hal anu sanaos jelas urang biasana ngaleungitkeun ku kaleungitan waktos sareng sumber daya anu nyobian. pikeun méréskeun hal anu teu aya dina panangan urang.

Upami sadayana leres, urang bakal mariksa kadua ... verifikasi upami sinkronisasi iCloud diaktipkeun sareng anjeun nganggo akun anu leres ngalangkungan jalur ieu:

Mac (OS X Yosemite): > Preferensi Sistem> iCloud: Pastikeun kotak-kotak di belah katuhu dipariksa.
iOS 8: Setélan> iCloud> ogé parios yén kotak-kotakna dipariksa.

 

 

Teu leres waktos sareng kaping

Urang ogé kedah pastikeun yén pakakas nyingkronkeun tanggal sareng waktos sacara otomatis leres sabab kadang waktosna waktos henteu cocog sareng tiasa nyababkeun masalah sinkronisasi.

Mac (OS X Yosemite): > Preferensi Sistem> Tanggal sareng Waktos
Dina ios 8: Setélan> Umum> Tanggal sareng waktos

Reset setélan akun

Upami sagala gagal, urang kedah kaluar tina iCloud, nutup akun, balikan deui komputer sareng lebet deui pikeun ningali naha éta pangaruh bahkan dina kasus anu paling ekstrim narik cadangan atanapi bahkan format lengkep gumantung kana parahna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ruben Alfredo cenahna

    Wilujeng siang, kuring nampi pesen ieu nalika kuring hoyong ngonfigurasi akun iCloud, «ID apel ieu sah, tapi henteu saluyu sareng akun iCloud.

  2.   Jose Guillermo cenahna

    Ieu lumaku pikeun kuring, sareng kuring ngirim kode ka telepon kuring pikeun lebet. kumargi kuring parantos ngasilkeun pendapatan dina dua léngkah pikeun kaamanan.

    Kuring ngalaman masalah yén di Mojave, pilihan iCloud némbongan diblokir sareng henteu ngamutahirkeun.
    cara pikeun méréskeun ieu nyaéta:

    - Kaluar tina iCloud dina mac kuring.
    - teras angkat ka iCloud dina wéb / lebetkeun opsi na: atur apple id teras lebetkeun.
    - Teras di bagian alat anu nyambung, pupus alat anu ngagaduhan masalah.
    - teras angkat deui ka iCloud dina Mac teras lebet deui.

  3.   Victor palacios cenahna

    Nuhun, éta hasil pikeun kuring pikeun mariksa tanggal / waktos.

  4.   Martin cenahna

    Masalah kuring nyaéta nalika kuring nyimpen folder sareng sababaraha tingkatan sub-folder dina icloud drive, file-file akhir, anu langkung handap dina folder sub-sub, kuring kéngingkeun duplikat. Salin aranjeunna dua kali. Sareng sanés folder atanapi subfolders.

bool (leres)