Mac anjeun Tiasa Ngabantosan Milarian Vaksin Coronavirus

Mac anjeun Tiasa Ngabantosan Milarian Vaksin Coronavirus

Salah sahiji berita anu teras-terasan dina sababaraha minggu ka pengker, hanjakalna, sanés janten Mac 14 inci anyar aranjeunna nyarios Apple bakal ngaleupaskeun. Warta anu teras-terasan mangrupikeun wabah Coronavirus atanapi COVID-19 yén sanaos henteu khusus ngabahayakeun upami nyaéta janten panyakit anu hariwang sareng seueur. Tujuanana nyaéta pikeun milarian vaksin gancang-gancang anu ngaleungitkeun épék panyakit sahingga tiasa ngirangan maotna kana tingkat anu handap pisan.

Tilepan @ Bumi parantos ngagabung dina milarian vaksin ieu sareng ieu peryogi Mac anjeun. Anu anjeun leres-leres butuhkeun mangrupikeun bagian tina kakuatan anjeun pikeun ngalibetkeun anjeun dina hiji proyek dimana sababaraha élmuwan tiasa dianggo pikeun ngahontal hasil anu positip gancang-gancang.

Tilepan @ Bumi peryogi Mac anjeun pikeun ngeureunkeun panyebaran virus corona

Tilepan @ Bumi téh proyék anu dirancang pikeun ngagunakeun sumberdaya komputer pribadi. Simulasi anu cocog dilaksanakeun dina panyakit sareng dinamika molekular sanés, dina raraga ningkatkeun panyilidikan. Dina proyék ieu aya sababaraha bidang studi sareng panilitian sareng ayeuna milarian vaksin ngalawan Coronavirus ngagabung.

Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta unduh program anu aranjeunna sorangan parantos ngembangkeun. Saatos anjeun ngonpigurasikeunana, Mac kami bakal ngalayanan sasarengan rébuan anu sanés (diperkirakeun sajuta total) pikeun nyepetkeun simulasi sareng panyilidikan. Data anu dicandak bakal disebarkeun gancang sareng terbuka, salaku bagian tina kolaborasi ilmiah. Sababaraha laboratorium ti sakumna dunya kalibet. Ku cara kieu, panaliti ngagaduhan alat énggal pikeun muka konci kasempetan énggal pikeun ngembangkeun narkoba sareng vaksin.

Dina raraga ngabagi Mac anjeun, anjeun kedah terang yén anjeun peryogi Mac 64-bit (Core 2 Duo atanapi engké) sareng macOS 10.6 atanapi engké. Sababaraha kualitas gampang, sayogi pikeun ampir saha waé anu nganggo Mac. Anjeun tiasa milih anu aplikasi sok atanapi ngan ukur diaktipkeun, tumut kana akun éta ngagunakeun sumber anu teu dianggo dina waktos éta. Ku cara kieu éta bakal ngalambatkeun sakedik, tapi henteu teuing pikeun nyegah dinten anjeun ka dinten.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.