Mac sareng ARM moal ngagaduhan dukungan Windows di Boot Camp

Sigana mah pangguna anu parantos masang Windows dina Mac na via Boot Camp panginten aya masalah nalika ngapdet komputerna kana prosesor ARM anu pang anyarna. Kadatangan prosesor ARM sorangan di Macs umumna mangrupikeun warta anu saé pikeun pangguna, dina prinsipna sagalana siga anu kaunggulan tina segi kinerja, stabilitas, konsumsi énergi sareng anu sanésna, tapi ayeuna aya detil anu panginten henteu lengkep saéna nyaéta Microsoft ngajelaskeun yén sahenteuna pikeun ayeuna Éta ngan ukur nawiskeun lisénsi Windows 10 dina vérsi na pikeun prosésor ARM ka pabrik PC.

Windows 10 ARM lisénsi kanggo PC hungkul

Anu kenal tengah Verge The nyorot hiji artikel anu disangka pilihan pikeun masang Windows 10 bakal ditingalkeun ka Microsoft kumargi éta kedah ngarobih Versi Windows pikeun komputer Apple ARM nyingkirkeun vérsi x86 ayeuna. Janten Mac anyar nganggo Apple Silicon tiasa ditingalkeun tina pilihan instalasi W10 numutkeun pernyataan Microsoft nyalira.

Di Cupertino aranjeunna kedah nyiptakeun supir énggal pikeun jalan, di Microsoft aranjeunna kedah ngaleupaskeun lisénsi ieu sareng duanana kedah ngerjakeun ieu supados pangguna anu hoyong tiasa damel sareng Windows di Boot Camp. Henteu aya anu nyarios ngeunaan pilihan pikeun nganggo Windows sareng VMWare, Parallels atanapi anu sanés dina Macs kalayan ARM, tapi pastina Pikeun seueur pangguna pilihan utama pikeun dianggo sareng Windows dina Mac nyaéta Boot Camp. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.