Abdi ti Mac, anjeun nganjurkeun mésér MacBook Air dinten ayeuna?

Kami dina waktos anu penting yén kami badé mésér Mac munggaran urang sareng saatos kami parantos mutuskeun ngadamel inpormasi penting ieu pikeun padamelan, luang atanapi naon anu dipikahoyong, urang gaduh patarosan naha mésér MacBook Retina, MacBook Pro atanapi MacBook Air ...

Éta nyarios sareng ngémutan yén unggal pangguna tiasa gaduh kabutuhan anu béda pisan sareng anu sanés dina hal panggunaan anu badé dipasihkeun kana mesin, anu jelas pikeun kami nyaéta MacBook Air tiasa janten salah sahiji pilihan pamilih anu paling parah pikeun jalma anu mimiti asup dunya Mac sareng urang henteu nyarios yén éta komputer goréng atanapi éta jalan parah, tapi mésér Macs ieu ngagaduhan sababaraha titik négatip.

Prosesor lami sareng fitur na

Anu kahiji nyaéta komponén anu dipasang MacBook Airs ieu parantos lami. Memang leres sataun katukang aranjeunna diperbaharui ku anu ayeuna, tapi aranjeunna masih prosésor lami yén kaleresan tiasa dianggo saé pikeun sababaraha tugas anu langkung saderhana, tapi éta henteu caket dimana-mana anu dipasang dina Mac ayeuna.

Pigura abu ageung dina layar sareng henteu ngagaduhan layar Rétina mangrupikeun dua poin anu kedah diperhatoskeun dina MacBook Air ieu, sacara logis urang bakal ningali layar ogé tapi Éta henteu ngagaduhan titik perbandingan sareng MacBook Retina.

Pembaruan MacOS

Ieu mangrupikeun masalah sanés anu matak pikahariwangeun kami sareng kamungkinan ieu versi macOS ayeuna henteu gaduh tempat deui dina MacBook Air ieu, sahenteuna éta anu urang percanten. Memang leres yén aranjeunna terus ngamutahirkeun kana vérsi anu urang ayeuna sareng yén aranjeunna bahkan badé Anyarkeun ka macOS High Sierra, tapi ieu henteu hartosna éta bakal janten salah sahiji anu mimiti murag tina daptar anu nampi vérsi énggal tina sistem operasi.

Harga MacBook Air

Ok, hargana anu pangsaéna dina kisaran Mac, tapi kumaha saur anjeun upami Apple ngeureunkeun ngajual MacBook Air sareng nurunkeun harga MacBook Retina sabab kami parantos ngadugikeun sababaraha pangguna kumargi komputer anu langkung ipis, langkung ringan ieu diluncurkeun, ditambah sadayana ... Singkatna, naon anu urang mayar pikeun MacBook Air ieu anu kedah urang mayar kanggo MacBook Retina 12 inci ayeuna (atanapi anu sami) kumargi épolusi anu paling logis tina MacBook Air lami.

Nyimpen sakedik deui sareng ngaluncat pikeun modél éntri tina MacBook Retina ieu tiasa janten pilihan anu saé kanggo sadayana, sanaos urang sieun ngan ukur port USB Type C ditambahan ku tim, nyaéta langkung ti cukup pikeun kaseueuran pangguna.

Jawaban pikeun patarosan nyaéta ...

Henteu, anu mésér komputer ieu hartosna Apple terus ngajaga éta dijual kalayan ampir teu aya pembaruan perangkat keras sareng perlu atanapi kami yakin yén perlu pikeun Apple nempatkeun MacBook Retina salaku modél éntri sakali sareng sadayana. Sacara logis sadayana tiasa ngalaksanakeun naon anu aranjeunna pikahoyong sareng leres yén gaduh MacBook Air tiasa ngalayanan urang pikeun seueur tugas sadidinten anu urang lakukeun, bahkan pikeun digawé, tapi dina kanyataanana kami hoyong ngajantenkeun anu langkung saé, langkung saé sareng ayeuna. langkung saé dina sagala indera, sareng ieu dihontal ku nurunkeun harga MacBook Retina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos Abraham Gomez Balbuena cenahna

    Éta pendapat pribadi pisan dumasar kana naon anu anjeun pikahoyong anu dipikahoyong. Tapi hawa macbook sigana mah seueur kénéh. Kabogoh kuring ngagaduhan hiji ti 2015 sareng éta gancang, éta tiasa dianggo pisan sareng anjeunna resep sareng éta.

  2.   Psycho cenahna

    Kuring gaduh anu ti pertengahan 2013 sareng i5 sareng 8GB RAM. Kuring nganggo utamina pikeun ngadamel musik sareng Logic Pro X, sareng éta henteu masihan kuring masalah kinerja. Saur jalma-jalma henteu ngagaduhan tangan yén sababaraha komputer ngan ukur saé pikeun hal-hal saderhana, sapertos maca PDF. Demi Gusti, kuring maca PDF dina sélulér Nokia munggaran kuring di 2003. Oke, anjeun moal tiasa maén gim generasi pangénggalna, tapi hayu urang ulah kaleuleuwihi, ieu pikaseurieun.

  3.   mario cenahna

    MacBook Air masih mangrupikeun MacBook anu pangsaéna, upami anjeun henteu peryogi fitur pikeun bakti diri pikeun ngarancang masalah, pidéo, jst.
    Éta sababna éta Mac anu unggal disalin ku pabrik anu sanés
    Éta kasalahan henteu teras-terasan ngembangkeun éta sabab Macbook Retina mangrupikeun kalepatan serius, anu salain mahal pisan ngagaduhan layar 12 ″, hal anu henteu tiasa ditampi pikeun urang anu nganggap yén Air tiasa pas pisan sareng 14 ″ layar tanpa ningkatkeun beurat sareng ukuran, ngajantenkeun pigura anu terkenal
    13.3 ″ cekap sareng numutkeun kuring, cekap saé, tapi éta anu paling tiasa ditarima, turun ka 12 ″ mangrupikeun kamunduran anu henteu mampuh pikeun seueur
    Di sisi anu sanésna, pangwangunan mangrupikeun dunya sanés, kuring badé angkat ka Air katilu, saatos tilu taun dianggo masing-masing sareng ngumbara di gurun, leuweung sareng gunung dimana-mana, (sareng éta sanés lulucon) Kuring sok ngicalna janten siga anu énggal , sareng sok sakitar jumlah anu sami anjeun ngagaleuh.
    Dina rétina MacBook 12 you anjeun némpél pigura kalayan layar kabuka sareng ayun-ayunan ti sisi ka sisi sapertos laptop 250 euro, dina Air tetep teguh salaku batu sareng dina waktos anu sasarengan sanaos taun-taun panggunaan, aranjeunna ngagaduhan konstruksi megah
    kinerjana saé pikeun kabutuhan seuseueurna tangtosna anu tiasa ditingkatkeun
    sareng konéktipitasna tiasa ditampi, kuring gaduh dua USB pikeun drive éksternal kuring sareng sababaraha alat sanésna, kuring gaduh kartu SD mendasar pikeun urang anu resep fotografi, sadaya cara anu sanés nyaéta nyeri dibandingkeun sareng slot SD saderhana, Abdi gaduh sareng kuring henteu ngartos naha aranjeunna henteu ngadamel laptop nganggo mini atanapi mikro SD upami masalah luar angkasa..s MacSafe anu mangrupikeun salah sahiji penemuan Mac anu paling keren, sareng sadayana anu TEU anu mahal, rapuh sareng langka MacBook Retina layar
    Pro urang saé, tangtosna, tapi naha kuring hoyong buku catetan 4 kali langkung kentel payuneun nalika kuring gaduh anu ieu? mangrupikeun INVOLUSI anu endah.
    Janten kuring badé mésér anu ka 4, kuring bakal nyobian néwak modél pangénggalna sareng waktos ieu sareng prosesor anu pang kuatna, dina antosan yén aranjeunna lirén ngalakukeun éta kumargi kuring terang yén kuring gaduh 3 atanapi 0 taun total. kapuasan

    1.    Cesar Vilela cenahna

      Koméntar Mario, jauh tina naha aya anu resep atanapi henteu, ngagaduhan seueur bebeneran (atanapi sadayana), kuring aya dina macbook ka-4 kuring, sareng kuring nganggo Air abdi, sampurna, leres yén kadang ukuran ssd pondok, tapi éta ngan saé, kuring mangrupikeun programmer sareng kuring ngalakukeun sababaraha hal desain pikeun bisnis, éta jalan saé, saé pisan dina hal pamekaran parangkat lunak komérsial, teu aya gunanya nyarioskeun éstétika, éta sampurna, wijaksana , saé, sareng kuring nembé mésér Air anu sanés pikeun 2018, sareng kuring masih bahagia. 12 ″ Abdi resep pisan, henteu tiasa dipungkiri, tapi inci kirang, langkung nganggo sareng luh pribadi. Magsafe mangrupikeun poin sanés anu teu tiasa dikaluarkeun.

  4.   Ikky Gomez Duranza cenahna

    Kuring bakal ngawartosan anjeun, tanpa ragu !!!

  5.   Fefe Mora cenahna

    Sakilo beurat beurat sareng alat anu cocog pikeun program. Abdi cicing sareng hawa

  6.   Pedro Molina Rios cenahna

    Mangrupikeun anu pangsaéna dina dasar ngamungkinkeun panjang

  7.   Gambar placeholder Gaspar Cobos Santos cenahna

    Éta sadayana gumantung kana sarat sareng panggunaan anu urang hoyong pasihkeun. Kuring gaduh hiji kanggo padamelan sadidinten sareng éta saé pisan. Abdi cicing sareng Udara.

  8.   Juan Ma Noriega Cobo cenahna

    Leres, tangtosna salami éta sareng i7, ogé henteu masalah sabaraha guludug kana panon urang, kaleresan éta USB masih dianggo seueur sareng langkung saé mésér adaptor pikeun Thunderbolt tibatan hiji pikeun USB. Éta ogé hampang sareng rata. Éta sampurna.

  9.   dailos cenahna

    Leres !!!!! Tanpa ragu sakedap ……

  10.   Ricardo cenahna

    Éta egois anjeun, éta henteu gaduh kapercayaan upami anjeun tiasa kéngingkeun Apple pikeun ngabalikkeun rencana na ku cara ngaco batur pikeun ngahontal pangirangan atanapi kauntungan anu signifikan tina naon anu anjeun pikahoyong ayeuna kanggo mésér sareng / atanapi ngajual ngan ukur pikeun anjeun sareng anjeun sareng saha waé anu moal sapertos anjeun kéngingkeun modél anu anjeun mésér sareng anu ayeuna anjeun badé jual kanggo ngimbangan anjeun kalayan harga anu langkung saé sareng ngantepkeun anu ketinggalan jaman anu sanés pikeun nyorot diri ku lilin. Anjeun henteu masalah nyarios ka babaturan anjeun ngeunaan prestasi éta. Sabalikna, taros ka Apple pikeun ngadugikeun peralatan anjeun supados anjeun nampi diskon anu penting pikeun pameseran anu anjeun pikahareupeun sahingga anjeun tiasa ngagaleuh 2 atanapi 3 komputer tina modél anu anjeun pikahoyong sareng nyungkeun Microsoft Windows ningkatkeun gaji anjeun pikeun padamelan anu anjeun nyarankeun .

  11.   Antonio cenahna

    Halo, kuring parantos mésér MacBook Air sareng kuring resep pisan. Éta macbook munggaran kuring sareng anu leres nyaéta jalma-jalma kuring resep pisan éta. Kuring parantos dipasang Parallels ogé sareng jalan anu saé. Saé, salam.

  12.   Davidz cenahna

    Abdi hoyong terang kumaha hawa macbook ieu bade sareng Photoshop, naha tahan atanapi naha éta tetep sakedik?

  13.   Kakayaan cenahna

    Abdi mésér MacBook Air sababaraha bulan ka pengker saatos 2 laptop windows, anu terakhir nyaéta Dell anu henteu masihan kuring hasil anu saé. Pikeun panggunaan standar éta langkung ti cukup, kotektak, halaman, nomer, sareng sajabana ... Beuki kuring anggo éta langkung bagja. Abdi ogé ngagaleuh iPhone SE sareng henteu nganggo deui android anu sateuacanna, teu aya warna na. Dua tim éta pantes. Kanggo ayeuna kuring moal balik. Kuring miharep kuring geus ngalakukeun parobahan tadi.

  14.   fabian goblog cenahna

    Kuring damel dina desain sareng éta dina setrés sareng réspés sampurna. Kontra: disk na leutik pisan, tapi kusabab desktopna padet kirang tina 5 detik

    1.    Alfonso cenahna

      Hai Fabian, kumargi kuring kantos maca koméntar anjeun kuring hoyong terang upami anjeun nganggo photoshop sareng program pidéo, kumargi kuring hoyongna pikeun éta, sareng kuring henteu terang naha éta mésér hawa sareng badé pro anu mahal, kuring hoyong pendapat saha waé anu aya dina AIR anu gaduh program anu sami sareng pasihan pendapat anjeun kana Macbook Air pangénggalna.

  15.   Sandra cenahna

    FLIPAS anjeun !!! Kuring kagum kana tulisan éta, naha macbook pro leres langkung saé tibatan mac book air i7? Hiji-hijina hal anu dipiboga nyaéta prosésor 200mgh langkung gancang (ampir prosésor anu sami) sareng kartu grafik anu langkung saé (macbook pro), sareng ieu henteu patut dinaékan harga.

bool (leres)