MacBook Airs Anyar, mini Mac anyar, iPad Pro anyar, sareng seueur deui. Pangalusna dina saminggu dina SoydeMac

Abdi ti mac

Minggu ieu nuju rumit pikeun seueur urang kusabab kurungan anu kedah dituturkeun tapi henteu hartosna yén urang gaduh waktos anu senang, éta hayu urang teraskeun latihan di bumi sareng yén urang tiasa ngaraosan berita ngeunaan dunya Apple.

Kami henteu ragu yén kami bakal kaluar tina ieu sapertos kami parantos ngantunkeun anu sanés, nanging nalika ieu kajantenan langkung saé tibatan ningali sadaya berita yén Apple sareng sadaya tim Tim Cook ngaluncurkeun, tina kanyamanan ruang tamu na, di bumi, kumaha urang sadayana kedahna sababaraha dinten. Janten hayu urang tingali ieu sareng anu sanés Warta anu dipidangkeun dina saminggu ngeunaan Abdi ti Mac.

MacBook Air

Anu mimiti henteu tiasa sanés peluncuran éta anyar MacBook Air 2020. Apple Kuring henteu ngarepkeun teuing sareng kami parantos tiasa nikmati anyar MacBook Air di toko Apple, alat-alat anyar kalayan paningkatan penting dina hal interior sareng keyboard.

Di sagigireun MacBook Air ogé ngaluncurkeun mini Mac anyar, Mac anu langkung kuat tibatan dina vérsi anu sateuacanna sareng kalayan desain anu henteu robih. Seueur anu hoyong parobihan dina desain Mac mini ieu tapi urang leres-leres pikirna alat-alat sampurna pikeun nempatkeun di ruang tamu atanapi kantor tanpa nyandak teuing spasi.

iPad Pro

Sareng sacara logis béntang pikeun seueur pangguna, modél iPad Pro anyar. Dina hal ieu, kabaruan anu paling luar biasa pikeun seueur urang sanés iPad Pro énggal nyalira, langkung seueur keyboard énggal tapi urang pasihkeun kana pilihan masing-masing. Urang ngantepkeun perbandingan antara iPad Pro anyar ieu dibandingkeun sareng modél samemehna janten anjeun teu gaduh mamang.

Akhirna teh ngabandingkeun antara MacBook Air éta ogé tiasa janten méwah pikeun seueur jalma anu nganggap mésér alat ieu. Tanpa ragu ieu pamutahiran anu pikaresepeun sareng langkung ngémutan yén aranjeunna gaduh harga peluncuran sami ieu MacBook Air sareng modél sateuacana (di toko Apple tangtosna).

Leres, sakumaha anjeun tiasa tingali dina dinten Minggu ieu kami henteu némpél nanaon tentang kabagjaan Covid-19 kumargi urang gaduh seueur inpormasi sareng berita ngeunaan hal éta. Ayeuna terasrasakeun dinten Minggu sareng di luhur sadayana nuturkeun naséhat anu seueur di urang ngalaksanakeun ngalawan virus: # StayAtHome


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.