MacBook Air 2022 tiasa nganggo… nami énggal

Hawa MacBook diperkirakeun gaduh desain ulang anu diropéa kana jaman. The thinnest na thinnest modél notebooks Mac, éta bisa ngalaman makeover utama pikeun taun hareup. Janten sahenteuna sababaraha analis nyarankeun éta. Sanajan kitu, naon maranéhna teu disebutkeun éta bisa datangna kalawan ngaran anyar. Parobihan henteu ngan ukur dina interior sareng luar tapi ogé dina cara nelepon.

Kami ngarti yén analis nalika aranjeunna nyarios yén urang bakal ningali MacBook Air anu didesain ulang anyar ngarujuk kana chip M1 Pro sareng M1 Max anyar. Ogé yén maranéhna bisa kaasup desain kiyeu dina layar sabab geus dipigawé MacBook Pro anyar dibere poé panungtungan 18. Anjeun malah bisa ngaharepkeun desain anyar dina penampilan éksternal na. Tapi anu urang teu tiasa terang nyaéta salah sahiji parobahan anu ogé dikabarkan. Ganti ngaran anjeun.

Ieu robah badag lianna nujul kana nami, nu eta bakal jadi saukur MacBook. Diperkirakeun yén Apple tiasa ngaleungitkeun nami Air dina modél énggal anu tiasa dibere taun payun. Ku cara kieu nami MacBook anu sepi bakal dibawa deui. Janten sahenteuna analis atanapi ahli ngeunaan masalah Apple nyarios, Dylandkt, sakumaha anjeunna nyatakeun ngaliwatan akun Twitter na.

Panungtungan waktos Apple ngan saukur nganggo nami MacBook nyaéta taun 2015. Kalayan laptop 12 inci anu kuat bersaing sareng modél Air sorangan. Gagasan ieu lumangsung dugi ka 2019 nalika ngeureunkeun manufaktur sareng penjualan sareng taun éta MacBook Air Retina 13 inci énggal diluncurkeun, anu ngagaduhan harga anu langkung handap sareng spésifikasi anu langkung saé. Upami rumor ieu tungtungna kaeusi, Apple bakal tetep sareng MacBook, MacBook Pro, iMac, Mac Pro, sareng Mac mini.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)