MacBook Pro kaduruk, tapi sadayana nunjukkeun yén éta mangrupikeun kasus anu terasing

Anu tengahna Kultus of Mac dileupaskeun berita ieu kamari sore anu ngarujuk kana komputer Apple anu mimiti kaduruk teu disangka-sangka. Dina hal ieu sareng saatos sababaraha dinten dimana sadaya fokus perhatian difokuskeun kana Samsung sareng masalahna sareng Galaxy Note 7, iPhone sigana éta ogé tungtungna ngaduruk sareng kamari urang nguping berita ieu MacBook Pro anu tanpa alesan jelas éta ngaduruk lengkep. Sacara prinsip, éta mangrupikeun kajadian anu terasing sareng anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan éta, tapi penting, sapertos alat anu dibakar anu sanésna, pikeun nyababkeun panyabab naon anu kajantenan ku Mac ieu.

Tina naon anu tiasa urang baca dina berita asli Cult Of Mac, anu ngagaduhan Mac ieu nyatakeun yén henteu aya alesan anu jelas sareng nalika Mac dipareuman, éta mimiti ngaroko ti tukang sareng sababaraha detik saatosna éta réngsé ngabeledug, di ledakan ieu luncat panutup handap alat-alat. Nyingsieunan éta penting pisan sareng hal anu pangsaéna ngeunaan carita ieu nyaéta henteu nyababkeun cilaka sareng ogé henteu nyababkeun kahuruan ageung ngalangkungan peralatan éta nyalira anu kami henteu terang detail tina pabrik sareng modélna.

Apple parantos terang ngeunaan masalah éta sareng jelas éta mangrupikeun kasus anu terasing, kumargi sanés mangrupikeun hal anu kajantenan dina langkung seueur komputer Apple. Ayeuna kedah ditingali upami ledakan alit sareng seuneu salajengna sumping disababkeun ku pamakean teu leres tina pangisi daya atanapi ngan aya anu lepat dina MacBook ieu ngabalukarkeun musibah. Kami yakin yén éta moal ngaleuwihan berita nyalira sareng éta ampir pasti cacat khusus tina unit ieu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.