Mack, jack headphone MagSafe

Mack-magsafe headphone-0

Kusabab Steve Jobs ngenalkeun MacBook Pro taun 2006 deui éta "anyar" MagSafe, konektor kakuatan éta disadiakeun batré pikeun batréna Tapi ku kabaruan yén sanaos priori éta mangrupikeun hal anu henteu narik teuing perhatian, antukna éta nunjukkeun yén éta mangrupikeun kasuksésan salian ti mangpaat pisan, kuring ngarujuk sacara épéktip kana konéksi magnét anu nyegah éta upami éta kasiksa narik kabel tiasa nyeret alat-alatna kana taneuh.

Dasarna ieu ideu yén perusahaan Mack parantos biasa mindahkeun éta ka konektor jack 3,5mm Sareng éta fungsina sami, nyaéta, upami urang masihan kabelna tarik, urang moal nyeret alatna. Conto anjeun sareng hélem payuneun alat-alat émut sareng bangun bari teu sadar éta, nyandak laptop atanapi peralatan di antawisna. Kalayan solusi ieu aranjeunna ngan saukur bakal nyambung.

Mack-magsafe headphone-1

 

Perusahaan anu dimaksud dumasarkeun di Hungaria sareng konektor anu aranjeunna hadir ngagaduhan dua bagian, nyaéta, magnet dina tip Éta nyolok kana jack headphone 3,5mm dina hiji alat kaluaran, kalayan sirah buleudna rada kaluar, sedengkeun anu sanésna bertindak salaku jenis pod pikeun jack headphone 3.5mm.

Saleresna, kagunaan konektor jenis ieu rada diperdebatkeun, sahenteuna pikeun panggunaan anu kuring tiasa masihan ku nyalira, kumargi biasana panjang kabel headphone cekap sahingga jenis kacilakaan ieu henteu kajantenan salain éta hélem dina sirah urang sareng henteu dina stop kontak dina taneuh, janten tingkat kacilakaan bakal langkung handap.

Panyambungna parantos tiasa ditangtoskeun pikeun harga 14 dolar salaku pakét atanapi ngan ukur 8 dolar dasar dina rupa-rupa warna, éta sayogi ngaliwatan platform Indiegogo pikeun dikirimkeun parantos Januari 2016.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Globetrotter65 cenahna

    Éta katingali yén ideu anu saé tiasa diwariskeun.