macOS Big Sur nampi apdet kaamanan énggal

Nalika lalaki ti Cupertino eureun ngamutahirkeun sistem operasi, teu hartosna yén maranéhna sagemblengna poho ngeunaan eta. Ti Apple aranjeunna prihatin yén pangguna anu masih nganggo versi lami tina macOS sareng ios ditangtayungan tina masalah kaamanan anyar dina aplikasi sareng/atawa sistem operasi na.

Tanda panganyarna tina perhatian ieu bisa kapanggih dina update kaamanan anyar yén server Apple sayogi pikeun sadaya pangguna anu masih nganggo macOS Big Sur.

Upami komputer anjeun dikokolakeun ku sistem operasi ieu, anjeun parantos lami ngaunduh vérsi 11.6.4, vérsi anu ngalereskeun masalah kaamanan anu sami éta apal ditambal sababaraha dinten kapengker sareng macOS 12.2.1 Monterey.

Tapi ogé, pikeun pangguna anu tetep dina macOS CatalinaApple ogé parantos ngaluarkeun patch kaamanan, khususna versi 10.15.7, patch anu ogé ngalereskeun masalah anu sami anu dipendakan dina macOS Monterey.

Masalah kaamanan éta WebKit-patali. Sakumaha anu tiasa urang baca dina catetan pembaruan, pamrosésan eusi wéb ngabahayakeun ngamungkinkeun palaksanaan kode sawenang, kerentanan anu diakui Apple. geus dieksploitasi baheula.

Kumaha pikeun ngundeur apdet ieu

Pikeun ngaunduh duanana apdet anu sayogi pikeun macOS Big Sur sareng Catalina, urang kedah angkat ka Kahoyong sistem teras klik dina ikon Pembaruan parangkat lunak.

Si Anjeun teu rencana pikeun ngapdet macOS Monterey, émut pikeun pupus centang kotak anu saluyu, upami henteu, komputer anjeun ogé bakal diapdet kana versi macOS panganyarna anu ayeuna sayogi, nyaéta nomer 12.2.1.

Masang apdet ieu merlukeun urang balikan deui komputer urang, jadi lamun teu bisa ngeureunkeun naon nuju anjeun lakukeun, Abdi nyarankeun yén urang install deui mun anjeun boga sababaraha waktu luang atawa reureuhan .


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.