macOS Monterey ngagaduhan masalah sareng tampilan éksternal sareng pangendali kaulinan

Wallpaper Monterrey

Sajumlah ageung pangguna ngadeteksi sababaraha masalah saatos macOS Monterey 12.3 dipasang dina komputerna. Dina glance kahiji, masalah teu sigana teuing penting, boh kusabab dampak na atawa kusabab wengkuan na, tapi éta leres yen sigana hitungan waktu saméméh Apple kudu nyokot tindakan dina masalah. TÉta sadayana berkisar masalah sareng tampilan éksternal ogé pangendali kaulinan ti perusahaan sanés sapertos Xbox atanapi PlayStation.

Jumlah pamaké Mac tumuwuh ngalaporkeun masalah sareng monitor éksternal sareng pangendali kaulinan saatos ningkatkeun ka macOS Monterey 12.3. Aya anu nyebatkeun yén Mac na henteu deui ngadeteksi tampilan anu disambungkeun. Éta aranjeunna parantos nyobian sadayana sareng yén aranjeunna henteu dideteksi ku cara naon waé. Batur ningali konsol kaulinan anyar maranéhanana kawas Xbox atanapi PlayStation komo gamepads pihak katilu teu jalan via Bluetooth sanajan controller disambungkeun.

Pamilik Mac anu flocking ka Forum Komunitas Rojongan Apple resmi sareng rohangan online anu sanés pikeun ngalaporkeun masalah sareng monitor éksternal saatos masang macOS versi panganyarna anjeun. Anu dicoba téh diantarana néangan solusi atawa sahenteuna penjelasan naha ieu tiasa kajantenan, sabab ayeuna Apple henteu acan nyandak bagian dina masalah éta.

Koméntar ieu ti pangguna, kasimpulan sacara grafis sareng dijelaskeun ku nyalira naon anu kajantenan.

Saatos ningkatkeun Mac mini kuring ayeuna ka 12.3, monitor kuring henteu deui ningalikeun gambar dina USB-C, éta tetep nyarios yén. teu aya sinyal dina monitor. Kuring parantos nyobian HDMI sareng masalah anu sami.

Janten tenemos:

1.- Di hiji sisi, masalah sareng layar éksternal

2.- Masalah sareng supir Bluetooth.

Sakumaha anu kami nyarios sateuacanna, henteu dipikanyaho naon sababna sareng yén Apple henteu acan ngaluarkeun pesen ngeunaan éta. Bakal ngantosan Nyanggakeun perusahaan atanapi komunitas anu ngabéréskeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.