MacPhun ngaluncurkeun Kit Kreatif na sareng nambihan perpanjangan kanggo Poto dina OS X El Capitan

Plugin-extensions-photos-apple-capitan-1

Salah sahiji novel anu paling sering dikoméntaran dina OS X El Capitan nyaéta kamungkinan ngalamar ekstensi ngedit gambar ti pihak katilu dina aplikasi. Éksténsi ieu ningkatkeun kamampuan éditor dilebetkeun kana poto, ngabantosan pikeun ngahontal karya anu langkung "profesional".

Pamekar MacPhun nawiskeun kami dina kasempetan ieu "kit" diwangun ku séri aplikasi kalayan harga diskon sareng éta ogé ngahijikeun plug-in masing-masing pikeun poto sahingga nyandak kamampuan aplikasi standar dina OS X El Capitan kana kemungkinan Aperture atanapi Lightroom. Hayu urang tingali dina aplikasi anu kalebet.

Plugin-extensions-photos-apple-capitan-0

 

 

Intesify Pro: Colokkeun ieu bakalan masihan poto-poto anjeun pikeun rentang anu langkung ageung, ngagentoskeun kontrasna sareng ngahontal kajelasan anu langkung seueur dina seueur detail anu panginten parantos teu diperhatoskeun sateuacanna. Pikeun ngahontal ieu, plug-in nganggo alat nyalira pikeun sacara selektif ningkatkeun kontras, detil sareng dasar poto, masihan kamungkinan marios histogram sareng mode vignette. Éta ogé kalebet langkung ti 60 prétét anu nutupan sababaraha jinis tindakan anu parantos ditangtoskeun sapertos paningkatan poto anu poék, paningkatan otomatis ...

Tonality Pro: Gambar hideung bodas tangtu éstétis pisan, tapi butuh sababaraha katerampilan pikeun némbakan anu saé sareng "tonality" anu leres. Parangkat lunak ieu masihan kami puluhan prését propésional, pamrosésan RAW 16 bit, kadali pikeun kajelasan, strukturna ... kumaha waé ogé jalma-jalma hubunganana, tapi kaseueuran gambar anu anjeun candak peryogi kaparigelan - sareng kakuatanana. Parangkat lunak nyayogikeun puluhan prétét propésional, pamrosésan RAW 16-bit, sareng panyesuaian kanggo nambihan kajelasan sareng komposisi anu langkung saé pikeun poto anjeun.

Pro noisless: Gambar digital sering aya sora saeutik dina gambarna. Noisless ngatur pikeun ningkatkeun ieu, éta sacara otomatis ngaidentipikasi noise sareng ngiranganna ku sababaraha pakakas tambahan pikeun ngahontal kasaimbangan anu sampurna antara édisi sareng pangirangan noise. Malah MacPhun nyatakeun yén aranjeunna parantos nambihan algoritma khusus pikeun ningkatkeun gambar anu dicandak ku modél iPhone anu béda.

Snapheal Pro: Ningkatkeun poto ku ngaleungitkeun unsur-unsur anu urang teu hoyong ditingali dina éta ku cara anu ampir "magis" ngaliwatan pilihan gambar atanapi daérah anu dipikahoyong sateuacanna.

museurkeun: Di dieu kami mendakan alat anu ngamungkinkeun kami fokus dina daérah-daérah anu ditangkep saatos dicandak nganggo épék sapertos lensa kabur, gerakan atanapi anu disebatna tilt-shift. Ieu masihan kami kamungkinan tiasa ngadamel deui ku parangkat lunak tanpa kedah nyéépkeun langkung seueur pikeun pakakas parangkat tambahan.

FX Studio: Kalayan plug-in ieu kami bakal ngagaduhan saringan fotografik kualitas langkung saé sareng épék tibatan ampir perangkat lunak fotografi anu sanés. Urang bakal ngagaduhan seueur pilihan sapertos gambar pensil, sajinis solusi gambar 3-D, lukisan minyak atanapi saolah-olah éta grafit ... Pondokna, rupa-rupa épék anu, sanaos ngahijikeun aplikasi gratis, henteu ogé réngsé atanapi ngahontal hasil anu sami sareng FX Studio.

harga kit ieu 99,99 Euro, lumayan dikirangan upami urang tumut kana akun yén upami aplikasi anu dipésér nyalira urang tiasa dugi ka 504 Euro.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.