MacPilot: kendalikeun Mac anjeun sapinuhna

MacPilot

OS X ngantepkeun kami sababaraha margin pikeun ngonpigurasikeun sistem anu dipikahoyong tina Sistem Preferensi, tapi upami éta henteu cekap pikeun anjeun, anjeun tiasa teras-teras nganggo Paréntah terminal angkat langkung jauh. Upami kajantenan anjeun sapertos kuring, yén Terminal sanés kuring heran sareng nyerat naskah éta mangrupikeun usaha anu méh manusa, anjeun parantos aplikasi hébat anu janten panengah antara Terminal sareng anjeun, sareng ngamungkinkeun anjeun ngaktipkeun atanapi ngarobih ngeunaan 1.000 fitur OS X sahingga sistem ngalaksanakeun naon anu anjeun pikahoyong.

MacPilot-01

Aplikasi na parantos panganteur anu jelas pisan, sanaos kalemahanana aya dina basa Inggris. Dina tab Umum anjeun ngagaduhan seueur kategori, anu masing-masing anjeun bakal mendakan fungsi anu tiasa anjeun ngarobih. Nalika milih anu mana waé, pedaran ringkes na bakal némbongan di belah katuhu, ogé paréntah Terminal anu cocog anu ngalaksanakeun tindakan éta. Ngidinan AirDrop dina Mac anu langkung lami, ngarobih pormat sareng tujuan potret layar, nunjukkeun file anu disumputkeun ... anjeun bahkan henteu tiasa ngabayangkeun sadayana anu anjeun tiasa mendakan dina aplikasi. Anjeun tiasa ningkatkeun kinerja mesin anjeun sareng méréskeun fitur anu sigana henteu kapaké, ogé ngaktipkeun anu sanés anu ditumpurkeun sacara standar dina sistem.

MacPilot-02

Optimalkeun jaringan anjeun, ngonpigurasikeun TimeMachine, ngarobih pungsionalitas aplikasi OS X sapertos Surat atanapi Buku Alamat anjeun, atanapi bahkan aplikasi pihak katilu sapertos CyberDuck atanapi Adium. Alat pikeun pangropéa disk, ngarobih aplikasi anu ngajalankeun nalika Mac anjeun ngamimitian, ngarobih cara Mac ngamimitian ... Pangguna OS X paling canggih bakal ningali dina aplikasi ieu sumber sumber anu teu tiasa habiskeun, sareng anu kirang maju bakal tiasa ngarobih hal-hal alit anu sanésna teu tiasa dilakukeun.

MacPilot-05

Anjeun gaduh aplikasi anu sayogi dina halaman wéb resmi pamekar na, Software Koingo, sareng dina Mac App Store. Kuring nyarankeun anjeun ngaunduh aplikasi tina halaman resmi na sateuacan, sabab tiasa diuji salami 15 dinten, sareng upami éta ngayakinkeun anjeun, unduh éta ti Mac App Store salami 17,99 euro.

Inpormasi lengkep - Kumaha carana nambihan 'cuaca' sareng widget sanésna kana desktop Mac


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.