Carger MagSafe Duo ayeuna sayogi kanggo dipésér

MagSafe duo

Apple sacara resmi nambihan daptar produk anu aya kanggo ngagaleuh aksésoris MagSafe anu terakhir anu dipasihkeun sareng iPhone 12. The MagSafe dual carjer parantos aya dina daptar asesoris anu sayogi kanggo dipésér dina halaman wéb Apple. Sigana mah henteu pernah datang tapi tungtungna datang.

Urang sadayana terang harga sareng éta 149 euro. Carger ganda anu ngalayanan kami pikeun Apple Watch sareng iPhone henteu pernah katingali sumping tapi tungtungna sareng sababaraha jam saatos halaman wéb di Swiss nambihan kasadiaan produk pikeun 21 Désémber, Apple sacara resmi ngaluncurkeunana kalayan pangiriman pikeun énjing énjing (jam sahenteuna salaku urang nyerat tulisan ieu).

Tanggal pangiriman tiasa bénten-bénten

MagSafe duo

Éta bakal gumantung kana paménta pikeun produk ieu tapi sakumaha urang terang di Apple éta biasana tinggi pikeun ampir sadayana sareng dina hal ieu tiasa ogé. Carger ieu disayogikeun salaku kado anu saé pisan pikeun Natal sareng logis yén tanggal pangirimanna langkung lami nalika lumampah jam-jaman. Sakumaha urang nyarios di luhur, ayeuna aya kasadiaan langsung tapi urang kedah henteu percanten ka ieu upami urang hoyong gaduh carjer ieu gancang-gancang.

Carger henteu nambihan adaptor daya USB-C. 20W atanapi 27W. Kanggo modél 20W, ngecas nirkabel dugi ka 11W sareng 14W kanggo 27W. Kabel na ditambih dina kotak tapi sanés carjer sakumaha biasana dina peluncuran produk panganyarna tina sungut Cupertino, tapi éta ngajadikeun titik asing yén ieu kajadian dina dasar anu tepat pikeun ngeusi batre alat. Dina halaman wéb Apple Anjeun bakal mendakan bagian na sareng pilihan mésér.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.