Yahoo Mail nyandak aplikasi iPad na ka Mac sareng M1

Macs sareng M1

Yahoo parantos ngarilis pembaruan énggal pikeun aplikasi Mail pikeun iPhone sareng iPad, pembaruan éta ngadukung komputer Mac nganggo prosésor M1 Éta nawiskeun "pangalaman langkung gancang sareng lemes" sareng nawiskeun kami desain anu sami anu tiasa urang mendakan dina versi iPad.

Versi aplikasi anu nawiskeun dukungan pikeun alat anu dikokolakeun ku prosesor M1 nyaéta nomer 6.36, édisi jelas, éta moal tiasa dipasang dina komputer nganggo prosesor Intel.

dina pedaran ngeunaan pembaruan kana aplikasi Yahoo Mail pikeun iPhone sareng iPad, urang tiasa maca:

Aplikasi Yahoo Mail ayeuna sayogi kanggo Mac sareng chip M1 Nikmati pangalaman email anu pangsaéna dina Mac anjeun sareng manfaatkeun fitur anu anjeun paling resep:

  • Ngalanggan langganan tanpa komplikasi: Pariksa milis anjeun dina hiji tempat sareng batalkeun langganan ku sakali pencét.
  • Tab lampiran: Kudu sadayana dikadalikeun sareng lampiran disusun dina rohangan anu sami. Anjeun tiasa ogé nyaring ku poto sareng dokumén.
  • Tambihkeun akun naon waé: Kalebet sareng sentralkeun akun Gmail, Outlook atanapi AOL anjeun.

Yahoo Mail pikeun iPhone, iPad, sareng Macs M1 sayogi salaku unduh gratis di App Store. Dina katerangan Mac App Store, aplikasi didaptarkeun salaku "Dirancang pikeun iPad." Versi minimum macOS dimana aplikasi aplikasi nyaéta macOS 11.0 sedengkeun vérsi ios minimum pikeun tiasa nganggo aplikasi ieu nyaéta ios 13 sareng iPadOS 13.

Yahoo Mail - Get Organized (AppStore Link)
Yahoo Mail - Kéngingkeun Teraturbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.