Makam Raider pikeun Mac: ngamimitian saminggu ku sumanget petualangan

Makam Raider pikeun Mac: ngamimitian saminggu ku sumanget petualangan

Saminggu anyar nembé ditajong sareng sanaos pikeun sababaraha hal ieu sinonim sareng nanjak, anu sanés ningali éta salaku awal mundur mundur anu pikaresepeun pikeun sabtu minggu sésana sareng pegatkeun sambungan. Kagungan sikap anjeun pikeun Senén ieu, dinten ayeuna kami ngajukeun anjeun kaulinan anu jam-jaman bakal ngalirkeun anjeun dina sakotéap panon.

Upami anjeun resep gim petualangan sareng ogé kataji pikeun mendakan rahasia anu dikubur di jaman baheula sareng berjuang pikeun salamet diantara ancaman anu paling sengit, anjeun pasti bakal senang yén arkéologis terkenal Lara Croft bakal marengan anjeun salami sababaraha dinten ka payun. di makam Raider, kaulinan anu pikaresepeun anu parantos dipilih salaku kaulinan anu pangsaéna taun 2014 sareng anu teras-terasan ngajaga masing-masing hiji bahan anu pangsaéna pikeun ngahibur sareng ngahibur dina ukuran anu sami.

Hayu Lara Croft sareng anjeun

En makam Raider kanggo Mac, arkéologis terkenal Lara Croft parantos karam di kapal gurun janten anjeun bakal janten anu ngabantosan ngabantosan anjeunna salamet. Nanging, kana pendekatan ieu tina Kaulinan salamet jumlah na lamping tina kaulinan petualangan Janten ciri tina saga ieu, carita dimana anjeun kedah ngabantosan Lara nyalametkeun rerencangan perjalanan sareng réréncangan nalika nyobian kabur ti "pangeusi getih" di Pulo Jawa anu ayana dumasar kana tradisi kanibalistik anu ngancam.

Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun bakal ngajajah sababaraha rohangan, kéngingkeun sumber daya anu penting pikeun salamet, ningkatkeun éksplorasi sareng katerampilan merjuangkeun anjeun, nguatkeun alat-alat anjeun nganggo senjata anu seueur sareng rupa-rupa, sareng sajabana.

Salaku tambahan, anjeun tiasa ngaraosan Tom Raider dina sababaraha bahasa, kalebet Spanyol, sareng ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun paket DLC Single Player sapinuhna gratis. Ngantosan naon deui?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.