Tip: manajemén vérsi dokumén di macOS Sierra

buka konci otomatis-macOS-sierra

Dinten ieu kami nyandak sakedik tutorial anu mangpaat pisan kumaha urang tiasa ngaaksés versi dokumén anu tangtu yén kami ngédit dina mac kami sareng kami badé uih deui kana kaayaan anu saencana.

Nalika anjeun ngarobih dokumén (kecap, unggul, jsb, ...) sareng file na disimpen sacara otomatis atanapi ku prakarsa anjeun nyalira, sareng engké anjeun sadar yén anjeun parantos ngahapus atanapi ngédit hal anu sakuduna henteu, Sabaraha kali anjeun hoyong uih deui, pikeun mupus sadaya parobihan anu parantos ditingalkeun sareng ngantepkeun file sapertos anu tiheula? Dina mac anjeun tiasa sareng di dieu kami ngajelaskeun kumaha:

Penting pikeun terang heula naon waé fitur aplikasi ieu anu anjeun anggo, kusabab éta fungsi anu kedah aktip dina program anu anjeun anggo. Salaku conto, Halaman, Nomer, Keynote atanapi iBook ngagaduhan pilihan ieu. Sabalikna, éta mangrupikeun hal anu teu ditawarkeun ku Windows Office suite. Hiji alesan deui pikeun nganggo aplikasi Apple asli!

Naon fungsi ieu dina dasarna ngalakukeun nyaéta ngajajah dina panganteur anu sami sareng Time Machine, ngumbara dina waktosna pikeun tiasa milarian sareng nyandak versi sateuacanna tina dokumén anu dimaksud. Hayu urang tingali saléngkah-saléngkah kumaha urang kedah ngoperasikeun versi sateuacanna tina dokumén anjeun:

Vérsi tip

  • Dina program anu dianggo, dina bilah menu kami lebetkeun Arsip.
  • Upami nyarios aplikasi parantos diaktipkeun pilihan ieu, pilihan na bakal muncul Balik deui -> Milarian sadaya vérsi ...
  • Di dinya, éta bakal ngamuat sadaya vérsi anu tos aya, diatur dumasar titimangsa, sareng urang ngan kedah milih anu dipikahoyong.

Dokumén ieu disimpen sacara paralel sacara otomatis disimpen dina diréktori disumputkeun disebut:

/. Dokumén Rujukan-V100/,

dina tingkat mimiti hard drive. Diréktori ieu dikosongkeun sacara dinamis relatif sering, sareng ukuran na gumantung kana jumlah dokumén anu anjeun damel.

Lamun perlu mupus eusi polderAnjeun tiasa ngalakukeun éta tanpa masalah utama, tapi anjeun kedah émut yén anjeun bakal mupus sadaya inpormasi pikeun sadaya aplikasi anu nganggo fitur ieu.

Kami arepkeun tip ieu parantos aya gunana pikeun anjeun sareng éta ku cara kieu anjeun tiasa pulih dokumén anu parantos anjeun pasihkeun pikeun leungit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.