Tingkatkeun RAM ka Mac Mini

Leupaskeun Mac Mini

Salah sahiji hal anu kedah diperhatoskeun nalika urang badé mésér Mac sacara langsung hubunganana sareng panggunaan anu urang badé masihan mesin énggal kami sareng waktos anu diperyogikeun pikeun nganyarkeun peralatan. Baheula di Apple pangguna gaduh sababaraha pilihan anu sayogi pikeun ningkatkeun perangkat keras Mac anjeun Sareng dinten ieu urang bakal ningali sababaraha detil anu nunjukkeun sabalikna, sanaos kanyataanna mungkin pikeun nambihan perangkat keras dina sababaraha Mac. Kasus iMac anyar mangrupikeun conto anu jelas ngeunaan ieu sareng éta dugi ka 2012 éta langkung saderhana ti ayeuna nambihan deui RAM (kecuali dina modél 27 ″ ayeuna) atanapi robih hard disk, tapi dinten ieu urang bakal nyarios langkung rinci ngeunaan Mac mini.

Salah sahiji Mac tingkat Éntri pasti aya Mac mini. Komputer kompak sareng langkung mirah ieu ngajantenkeun pangguna naon waé anu asalna tina PC sareng ngémutan ngagaleuh Mac kanggo mésér. Model mini Mac anu béda kalayan konfigurasi anu béda ngajantenkeun komputer janten akun, janten pilih modélna ogé kusabab dina Mac ieu pilihan ékspansi rada sababaraha dinten ayeuna.

Dilegakeun RAM dina Mac Mini anu langkung lami

Old Mac Mini

Nalika kuring nyarioskeun perkawis macan Mac lami hartosna kuring ka sadayana anu Apple henteu ngajual deui. Kuring moal milah ngabedakeun mini Mac yén budak ti Cupertino parantos lirén kusabab éta mangrupikeun séri Mac anu mimiti dipasarkeun di 2005 sareng ayeuna aranjeunna masih salah sahiji Mac anu pangsaéna pikeun para pangguna anu asalna ti PC sareng ngagaduhan monitor sorangan, keyboard, mouse.

Dina awalna kuring nyaritakeun ngeunaan anu jelas ngeunaan naon anu bakal kami anggo Mac sareng ieu langsung hubunganna sareng pilihan ékspansi anu dasarna Apple henteu ngamungkinkeun urang deui dilakukeun dina komputer ieu. Dina hal ieu, upami anjeun hoyong gaduh langkung seueur inpormasi ngeunaan kamungkinan paningkatan ieu atanapi bahkan terang sababaraha langkung seueur rinci ngeunaan mini Mac anu alit tapi henteu kirang kuat, kuring ningali anjeun panduan atanapi kompilasi dina sajarah saprak diluncurkeun ayeuna. sakitar 11 taun yén kami nyerat sababaraha dinten ka pengker dina wéb. Dina éta anjeun bakal ningali éta Ti saprak peluncuran aluminium Mac mini hal-hal parantos robih dina hal kamungkinan ngembangna mesin sareng éta Apple janten langkung saé dina masalah ieu sareng henteu hoyong pangguna ngarobih hardware internal Macsna sareng mini éta henteu terkecuali kumargi éta nyandak bagian-bagian anu dipasang ka dewan langsung.

Ngarobih RAM dina Mac Mini ayeuna: teu mungkin

Unboxing Mac Mini

Kiwari komputer Apple naon waé tiasa diklasifikasikeun salaku teu tiasa diembang ku pangguna, kajabi iMac 27 inci anu bahkan nambihan sampéan alit di tukangna pikeun nambihan deui RAM, sésana ampir-ampiran tetep sabab asalna. Toko Apple. Pangguna tiasa ngalakukeun sakedik atanapi nanaon di Mac mini anyar ieu sareng éta dasarna sagalana ditempelkeun atanapi dipasang dina motherboard.

Upami anjeun salah sahiji pangguna anu gaduh di tangan anjeun salah sahiji mini Mac anu langkung lami kalayan kamungkinan ningkatkeun atanapi ningkatkeun perangkat keras internal na ngalangkungan komponén énggal, entong ngicalna terasrasakeun kamungkinan ieu. éta ogé leres yén dinten ayeuna éta langkung sesah pikeun ngarawat mini Mac "Samaun" sabab aranjeunna henteu ngijinkeun pembaruan parangkat lunak sareng sesah atanapi teu mungkin pikeun nganggo sababaraha aplikasi, bahkan langkung parah, urang nyarankeun anjeun tetep salaku harta leutik.

Aluminium Mac Mini

Ayeuna urang mendakan a Éntri mini Mac anu hargana 549 euro nempatkeun di bumi sareng nambihan: 5 GHz prosésor Intel Core i1,4, Panyimpenan 500 GB, 4 GB RAM, 500 GB hard drive, grafik Intel HD Graphics 5000 sareng OS X El Capitan. Mesin ieu parantos didaptarkeun ku raja-raja pembongkaran, iFixit, kalayan skor 6 tanggal 1 pikeun perbaikan sareng sanaos leres yén aranjeunna ahli dina ngarakit sareng ngabongkar komputer Apple ieu, langkung saé pikeun mésér anu langkung kuat sakaligus nempatkeun modél mini Mac ieu. Catet éta RAM atanapi ékspansi disk ampir teu mungkin (anjeun tiasa tapi kami henteu nyarankeun) dina mini Mac ieu, janten anu langkung saé pikeun milih setting anu langkung luhur ti mimiti sareng hilap ngeunaan muka Mac ieu.

Seueur anjeun panginten anu mikir yén upami anjeun mésér mini Mac ti mimiti maka anjeun tiasa nambihan perangkat keras anu langkung kuat sapertos anu tiasa dilakukeun ku PC desktop, tapi henteu aya anu jauh tina bebeneran. Upami anjeun badé mekarkeun salah sahiji mini Mac ieu, hal anu paling aman nyaéta anjeun kedah angkat ka jasa téknis Apple atanapi teknisi komputer anu dipercaya pikeun tiasa ngalaksanakeun ékspansi atanapi paningkatan komponén, janten naséhat anu pangsaéna nyaéta pikeun ngahemat sakedik deui sareng langsung pikeun modél luhur sareng hindarkeun masalah ragrag pondok di payun.

Apple beuki nempatkeun langkung seueur masalah pikeun ngagedékeun mini Mac sareng generasi salajengna éta kedah sumping di 2016 (giliranana) moal béda.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

25 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Blog Marketing Internét cenahna

    Kuring parantos ngalegaan mac mini abdi ka 2 Gb sareng 250 Hd !!!! éta sampurna !!!

  2.   socram cenahna

    Abdi gaduh mac mini G4 1.4ghz kalayan ram 1gb .. naha anjeun tiasa nempatkeun modul 2GB atanapi naha ngan ukur ngan nampi 1GB?

  3.   jaca101 cenahna

    Anjeun teu tiasa, anjeun ngan ukur gaduh hiji bank sareng maksimal nyaéta 1Gb, tingali: http://tinyurl.com/8lzv4e

  4.   Orlando Paez cenahna

    Halo salam. Kumaha kuring masang atanapi ngamutahirkeun kakuatan mini kuring ti 1.4 dugi ka macan tutul, kuring parantos ngagaduhan DVD sareng kuring nuturkeun sadaya pitunjuk sareng teu nanaon kuring tiasa ngagaduhan kasalahan sareng kuring kedah deui ka macan. Anu ngabantosan abdi mangga ... Hatur nuhun.

  5.   orlando paez g cenahna

    Powerpc mac kuring gaduh manggung, anjeun tiasa nyimpen 2 manggung di dalamnya. ?

  6.   jaca101 cenahna

    Sarua sareng G4 anu sanés kuring bébéja http://tinyurl.com/8lzv4e

  7.   Alex cenahna

    Halo urang. Abdi hoyong ngagedékeun mémori kana PowerPC G4 - 1.42 Ghz sareng ku jalan nempatkeun hard drive anu sanés, anu nganggo 80 GB parantos murag.
    Kuring ningali éta tina wéb aya persis mémori anu kuring peryogikeun pikeun Mac kuring, tapi anjeun tiasa ngawartosan naon anu janten hard disk, atanapi ti mana kuring tiasa milari?
    Hatur nuhun pisan sadayana sareng ucapan selamat kuring ka warga SoydeMac.com

    salam

    Alex

  8.   jaca101 cenahna

    aya anu kedahna kajantenan dina sérver sareng gambar na parantos dihapus, kuring badé unggah deui

  9.   jaca101 cenahna

    Sakedik-sakedik kuring parantos unggah deui (anu ngirit mendakan)

    Digital Diogenes ngagaduhan kaunggulan

  10.   mack lopez cenahna

    Kuring gaduh mac mini sareng opat port USB, ogé, mariksa, kuring ngarancang éta pikeun nempatkeun maksimal 1 GB, ayeuna ngan ukur 512, naha anjeun nyarankeun nempatkeun dua RAM 1 GB masing-masing kanggo gaduh 2 GB ??? Abdi hoyong ningali jawaban anu kuring resep sareng halaman anu saé pisan ieu kuring nempatkeun salam 100

  11.   jaca101 cenahna

    upami anjeun parantos mariksa yén éta sah pikeun maks 1 gb soo anjeun tiasa nempatkeun dua modul 512 ...
    henteu mikawanoh deui ...
    Pariksa deui http://www.crucial.com

  12.   mack lopez cenahna

    Hatur nuhun pisan pikeun ngajawab koméntar kuring, kuring masang scan scan kuring cek mini cam kuring sareng kuring nyarios yén kuring tiasa nempatkeun dua ram 1 GB dina unggal modul janten kuring bakal nempatkeun dua ram ogé nonton sababaraha video dina tabung anjeun sareng nempatkeun 2 GB mini sapertos milik kuring sareng jalan tanpa masalah s hatur nuhun pisan?! Éta bantosan pisan halaman ieu nyeken komputer kuring sareng gampang pisan dinten Senén ieu kuring bakal nyungkeun ram hatur nuhun !!!!!!!!! Kuring nyarankeun halaman ieu upami aya anu maos koméntar ieu scan komputer anjeun gampang sareng gancang pisan ogé dipercaya

  13.   jaca101 cenahna

    Ok, janten maka anjeun gaduh inti intel mini sahenteuna sahenteuna…. Pasang 2 manggung teras ...

  14.   chiqui cenahna

    Abdi hoyong ngalegaan RAM tina Mac Mini kuring, mémori naon anu kuring kedah mésér?
    salam

  15.   mack lopez cenahna

    Rerencangan abdi dina halaman anu sami ieu nyaéta scanner pikeun masihan anjeun tés mac mini anjeun, kuring ningali éta sareng nunjukkeun pilihan naon anu anjeun tiasa ngagaleuh ogé harga anu bénten-bénten, éta saé, kuring mesen sareng kuring lebet tilu dinten ayeuna mah mac tiasa dianggo scaneeeeeee krusial anu penting anu disebat program sakedik milarian di dieu di luhur !!!!

  16.   mack lopez cenahna

    macnifico pencét kuring pikasieuneun nalika kuring sambungan sambungan audio nalika nempatkeun ram dear!

  17.   Fernando cenahna

    Éndah, MacMini abdi ayeuna (sateuacan 520) gaduh 2Gb !!!

  18.   Mei cenahna

    Hatur nuhun! pituduh anu saé

  19.   mauser cenahna

    Halo sadayana, kuring gaduh masalah, kuring ngarobah mémori Ram ti atanapi mini mac tapi ayeuna henteu jalan, éta hurung tapi éta henteu masihan sinyal monitor, ogé henteu ngaluarkeun sora anu kuat, sateuacanna kuring ngagaduhan 1 Gb lebetkeun kana dua kartu, naon anu kuring lakukeun nyaéta ngagentos salah sahiji kartu pikeun hiji 2 Gb sareng éta henteu tiasa dianggo, teras kuring nyobian ngabalikeun kartu aslina sareng éta ogé henteu tiasa dianggo, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring?

  20.   sumpah cenahna

    Kalayan naon anu kuring kantos baca kuring gaduh seueur masalah pikeun méréskeun masalah kuring.
    Kaca anu hadé sareng lauden dina hal kenangan.

  21.   Carlos cenahna

    Saé, nalika ningkatkeun ram mémori, kana mac mini, naha peryogi nganggo cd? Atanapi mémori tiasa dianggo langsung? Kuring gaduh vérsi 10.4.11, éta tiasa diénggalan, sakali ramna dirobih? Abdi ngahargaan waleran sateuacanna, halaman anu saé pisan

  22.   Marcos Suarez cenahna

    Abdi mésér sataun katukang, sareng milih nempatkeun 16 GB RAM ti mimiti, éta bakal langkung mahal, tapi anjeun nyingkahan nyeri sirah ieu. Abdi fotografer mode, janten bayangkeun tiwu anu kuring lebetkeun kana.

  23.   Carlos cenahna

    Janten jelas naha komponenna dilas? supados urang mésér konfigurasi anu paling mahal ... Cenah mah ngadamel artos ka rekening kami tangtosna.

  24.   Robert Benavides cenahna

    Hai, kuring gaduh MacMini 2011, sareng dua slot RAM, kuring ningkatkeun kana 2 kartu 8Gb sareng tiasa dianggo ampir sataun; layar karek pareum sareng masihan dua suara bip unggal 3 detik. Aranjeunna ngawartosan ngeunaan masalah RAM, kuring ngadamel parobihan kana dua kartu sareng kuring perhatoskeun yén hiji slot henteu nampi kartu (masihan kasalahan), sedengkeun anu sanésna henteu ngagaduhan masalah sareng boh kartu tiasa dianggo. Kuring dugi ka 8 Gb sareng éta laun !!! Naha aya cara pikeun ngalereskeun slot anu henteu jalan? Atanapi aya anu ningkatkeun kinerja kalayan ngan hiji kartu?
    Sagala bantosan wilujeng sumping

  25.   Felix Boza Chaparro cenahna

    Halo, dina kasus kuring kuring mésér mini Mac ti akhir 2014 kanggo ngédit poto sareng anu leres éta fatal pikeun kuring sabab mustahil pikeun ngédit poto di Lightroom, éta lambat kalayan unggal léngkah kuring nyandak kuring nampi. puteran bola pantai sareng Éta pikeun kaleungitan kasabaran, kuring parantos yakin yén kuring ngalakukeun kasalahan nalika ngagaleuh. Modélna sapertos kieu.
    2,8 Ghz intel prosésor Core I5
    8Gb 1600MHz DDR3 Mémori
    Macintosh HD boot disk
    Intel Iris Grafika 1536 MB
    1TB Fusion-SPP
    Patarosan abdi, Naha kuring tiasa ngintunkeun ka Layanan Téknis supados mémori Ram na dilegaan? Kumaha upami éta bakal méréskeun masalah?
    Naha aya anu tiasa ngantunkeun kuring.
    salam

bool (leres)