Manual sareng sadaya spheres Apple Watch

Apple Watch Se

Naha anjeun terang yén aya manual dimana anjeun tiasa ningali pungsi unggal spheres Apple Watch anjeun? Nya, sanaos sigana saderhana, perusahaan Cupertino ngagaduhan rohangan khusus dina halaman wéb resmi dimana éta nunjukkeun masing-masing sareng unggal detil rupa-rupa spheres anu kami sayogi dina jam tangan pinter.

Ieu mangrupikeun daptar panjang pilihan anu sayogi anu ogé nawiskeun kamungkinan robih dumasar kana sistem operasi anu kami anggo, Kami ngagaduhan sadaya inpormasi ngeunaan spheres ti versi watchOS 6 dugi ka anu paling ayeuna, watchOS 8.

Sadaya ieu dina situs wéb Apple sorangan

Émbaran dina spheres béda sadia nyaeta katuhu dieu dina ramatloka Apple. Inpormasi ieu nawiskeun kamungkinan uninga langkung rinci sadaya fungsi anu ditawarkeun ku spheres anu béda anu kami sayogi. Inget éta urang tiasa ngatur pamakéan na langsung ti arloji sorangan atawa ti iPhone. 

Salian informasi aplikasi sorangan, urang kudu tumut kana akun yén komplikasi nu bisa urang tambahkeun jeung ngaropéa kana liking urang. Ogé ayeuna jeung Kampanye RED Apple, signature ngamungkinkeun ngundeur spheres ekslusif beureum. Kabeneran aya spheres ieu sami sareng anu urang parantos gaduh tapi ekslusif sareng kampanye sareng urang tiasa ngundeur éta sagemblengna bebas pikeun modél naon waé, éta henteu kedah janten PRODUK Apple Watch (RED).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.