Kahareupna Apple Watch Pro sareng dua tombol tambahan sareng 49 mm. gambar disaring

Apple WatchPro

Ieu jelas yén nalika urang ngadeukeutan ka jam evento, rumor anyar bakal datang ka fore nepi ka rengse kaluar sababaraha minggu pinuh ku spekulasi. Salaku ampir sagalana ti iPhone geus dijual sarta diprosés, urang ditinggalkeun jeung alat anyar. Apple Watch Pro, nu Apple sakuduna dituju ngajalankeun isukan pikeun panongton lolobana atlit, tapi teu make, lamun teu squeezing unggal stride sarta unggal luncat. Kami terang yén éta bakal langkung ageung, tapi ayeuna urang tiasa ningali dina sababaraha gambar anu disangka kumaha tungtungna bakal katingali.

Bocoran menit panungtungan samemeh hiji kajadian normal jeung ampir diperlukeun. Dina hal ieu, urang ngobrol ngeunaan anu urang tiasa ningali patali jeung Apple Watch Pro anyar nu parusahaan Amérika hayang ngajalankeun pikeun publik paling atlit. Émut yén urang nyarioskeun ngeunaan jam tangan anu kedahna langkung ageung, séri gambar bocor anu nunjukkeun yén ukuran jam tangan, bakal 49mm. Sakumaha urang tiasa tingali dina gambar di luhur entri ieu, urang bisa ngabandingkeun ukuran model anyar ieu kalawan saméméhna malah jeung Series anyar 8. Kabeneran aya nu nembongkeun. Ukuran henteu masalah waktos ieu.

Numutkeun kana Sonny Dickson modél Pro bakal gaduh ukuran kasus 49mm, langkung ageung tibatan gosip sateuacana anu nyarankeun antara 47mm sareng 48mm. Pikeun babandingan, Apple Watch Series 7 sayogi dina ukuran kasus 41mm sareng 45mm, anu ogé diperkirakeun ngeunteung model Series 8 standar sareng desain anu sami. Nyandak kana akun pamadegan mm sarta yén layar bakal datar, urang bisa nyanghareupan hiji nonton kalawan layar tina 2 inci, Numutkeun rumor panganyarna.

gambar Apple Watch Pro

Apple Watch Pro anyar tiasa gaduh dua tombol fisik langkung seueur tibatan Series 8

Tapi ayeuna alus. Anu paling keuna nyaéta sababaraha gambar ogé bocor anu nunjukkeun yén dina jam tangan, aya rohangan pikeun tombol fisik katilu sareng kaopat dina jam Nepi ka ayeuna urang tadi tombol handapeun makuta, nu ogé bisa meta salaku tombol pikeun sababaraha fungsi, sakabéh éta dina sisi katuhu tina nonton. Nanging ayeuna urang tiasa ngahargaan ayana dua tombol deui di sisi kénca.

Duan Rui jeung Sonny Dickson Aranjeunna geus ditémbongkeun dina Twitter, runtuyan panutup pelindung tina kelir béda. Di antarana anu paling keuna henteu persis warna, nyaéta ayana tombol katilu sareng kaopat anu disimpen dina sisi kénca casings. Henteu aya kecap ngeunaan naon tombol fisik tambahan ieu tiasa dianggo. Hal ieu ngaduga jeung gagasan, leuwih ti lumrah, yén maranéhna bisa nyadiakeun latihan jeung kabugaran pilihan.

Éta normal mertimbangkeun yén arloji anu dimaksudkeun pikeun ngukur métrik atlit diperkirakeun. Kalayan ideu ngeunaan ayana tombol-tombol éta, urang malah tiasa nganggap éta meureun aya tombol touch nu bisa ngukur dina stroke tunggal, vektor kayaning oksigén getih, denyut jantung….jeung sababaraha parameter séjén. Salah sahiji dua tombol ieu tiasa disaluyukeun supados urang tiasa nambihan fungsi anu dipikahoyong, sapertos nambihan LAPS, mangpaat pisan dina latihan interval. Undur mundur, pikeun istirahat antara séri…jsb.

Modél Pro anyar bakal linggih di luhureun lineup Apple Watch, sarta diperkirakeun hargana dina rentang harga ngeunaan 900-100 euro. Kami nganggap yén éta mangrupikeun harga anu kedah dibayar pikeun ngagunakeun téknologi anyar Apple pikeun olahraga. Ayeuna, kuring nyebutkeun hiji hal salaku pamadegan pribadi. Arloji kedah ningkat pisan pikeun nyugemakeun pangguna olahraga anu paling nungtut, sabab salah sahiji faktor anu paling mangaruhan nalika mutuskeun mésér arloji kalayan fungsi ieu nyaéta kapasitas daya tahan batréna. Anu sanésna nyaéta kamampuan pikeun nyambung sareng asesoris sanés pikeun anu bersaing dina triathlon, contona. GPS, speed na cadence sensor, tali dada monitor denyut jantung ... sajumlah sajajalan di antarana anu jujur, abdi teu ningali Apple pisan toleran ka salah sahiji aranjeunna. 

Sedengkeun pikeun batréna, euweuh urusan sabaraha aranjeunna ngagedekeun, Maranéhanana kudu nyieun loba usaha pikeun ngaronjatkeun eta. saprak, dina kapasitas pinuh, Apple Watch Series 6 teu ngaleuwihan 5 jam. Éta sigana sigana pisan, tapi dina sapédah éta pondok. Ogé, upami anjeun ngagem Apple Watch éta kusabab anjeun tiasa ngahindarkeun ngagem iPhone, khususna dina modél 4G, tapi upami anjeun henteu tiasa nganggo pungsi éta ...

Rebo hareup Urang bakal ningali naon hasilna sagala rumor ieu masihan, tapi éta rada signifikan yen dua di antarana geus bocor gambar pisan sarupa jeung dina waktu deukeut ka poé acara. Sagalana bakal jadi masalah kasabaran jeung keur di hareup blog na teh saluran apel resmi dina youtube pikeun bisa ningali acara sarta bisa attentive tur sadar kana naon anu lumangsung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.