Masalah anyar muncul sareng Tampilan Studio

StudioDisplay

Jelas teu aya anu sampurna di dunya ieu. Teu malah Apple, sanajan sababaraha pikir disebutkeun. Pausahaan anu, sanajan teu hayang, ti jaman ka jaman oge nyieun kasalahan, kawas sesa mortals. kalawan layar StudioDisplay, geus boga tilu. Jarang, jarang...

Anu mimiti dideteksi pas layar dileupaskeun nyaéta masalah sareng webcam terpadu. Anu kadua, masalah nalika ngamutahirkeun alat. Sareng ayeuna, masalah sora. Unforgivable dina monitor ampir 2.000 Euro.

Sababaraha pangguna monitor anyar Apple anu ngagurilap, Studio Display, ngalaporkeun dina média sosial sareng forum industri anu aranjeunna gaduh masalah dédéngéan sora ngaliwatan speaker monitor.

Warta alus nyaeta Apple parantos ngaku masalah éta, tur anjeun geus boga eta lokasina. Ieu lain gagalna fisik speaker, tapi masalah software. Warta anu goréng nyaéta anjeun henteu acan mendakan solusina. Tapi tong hariwang, anu ti Cupertino bakal ngahontal éta, sareng éta bakal direngsekeun ku pembaruan anu bakal datang.

Sora eureun

Pamaké anu kapangaruhan ngajelaskeun yén tanpa alesan anu jelas, sareng ngan ukur ti waktos ka waktos, nalika aranjeunna maén sora ngalangkungan spiker Studio Display, Studio Display lirén, sareng euweuh nu kadéngé deui. Terus mun anjeun muterkeun lagu atawa sora deui, sanggeus sababaraha detik eta eureun kadéngé.

Kasalahan ieu ngan lumangsung nalika Mac muterkeun sora ngaliwatan Témbongkeun Studio. Janten jelas yén masalahna asalna tina monitor. Sumawona, Apple parantos mastikeun éta. Perusahaan parantos ngajamin yén éta mangrupikeun masalah parangkat lunak, sareng nuju ngabéréskeun éta kalayan pembaruan parangkat lunak monitor anu bakal datang.

Ieu geus manéhna kasalahan katilu nu attributed ka Témbongkeun Studio. Kahiji, kagagalan tina webcam nu eta incorporates. Anu kadua, masalah anu sababaraha pangguna kedah ngapdet parangkat lunak monitor, sareng ayeuna gagalna sora. A monitor nu geus dimimitian kaluar dina suku salah, tanpa ragu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eduardo Cabrera Florez cenahna

    Kuring ngagaduhan gejala éta minggu kamari. Kuring boga Tampilan disambungkeun ka Mac Studio. Nalika nganggo Apple Music, contona, sora diaktipkeun sareng tilu detik saatosna pareum. Kumaha kuring ngajawab eta? Kuring cabut colokan Display sareng Mac Studio salami sapuluh detik sareng pasang deui. Sora otomatis hurung deui. Sajauh ieu kuring henteu ngagaduhan masalah ieu deui.