Masalah sareng sambungan Bluetooth Mac anjeun?

Salah sahiji konéksi anu dina taun-taun ayeuna parantos mekar dina kualitas ogé dina énergi anu digunakeun pikeun aktip nyaéta Bluetooth. Ayeuna aya produk anu henteu kaetung anu nyambung saling nganggo protokol Bluetooth sareng éta sababna aya waktos nalika operasi protokol ieu gagal. 

Dina tulisan ieu anu bade kami ngajelaskeun ka anjeun nyaéta kumaha carana ngabalikan deui sistem Bluetooth Mac anjeun sareng kuring parantos ningali sababaraha kasus dimana sistem Mac henteu ngadeteksi alat anu tangtu sareng kuring teu ngagaduhan pilihan tapi ngahasilkeun sistem reset Bluetooth. 

Pikeun tiasa ngareset sistem Bluetooth Mac anjeun henteu kedah mupus sadaya alat anu anjeun kaitkeun pikeun teras mimitian ti mimiti sareng éta Apple parantos masihan kombinasi konci dimana anjeun bakal tiasa ngalakukeun balikan deui gancang sareng gampang. Pikeun tiasa ngalakukeun balikan deui anu urang béjakeun ka dieu anjeun kudu indit heula Preferensi Sistem> Bluetooth sareng pilih di bagian handap jandela pikeun nunjukkeun ikon jaringan Bluetooth dina palang luhur Finder.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara muka Terminal dina Mac

Perhatoskeun yén sistem Bluetooth Mac bakal dihurungkeun deui sareng upami anjeun henteu aya di payuneun laptop anu parantos gaduh keyboard sareng trackpad anu nyambung sacara fisik, urang nyarankeun anjeun pikeun gaduh keyboard sareng mouse anu kabel Kusabab Kibor Sihir sareng Mouse Sihir bakal lirén damel sabab éta gumantung langsung kana jinis sambungan ieu. 

Pikeun ngaksés ménu Debug anjeun kedah mencét kana keyboard alt + ⇧ kombinasi konci bari ngaklik ikon Bluetooth dina palang luhur Finder. Anjeun bakal ningali yén dropdown naékkeun ukuranana sareng anjeun parantos gaduh Barang debug. Menu anu anjeun tingali dina drop-down ngagaduhan opat kamungkinan:

  1. Reset modul Bluetooth (ngareset ka setelan pabrik).
  2. Balikkeun setelan pabrik pikeun sadaya alat Apple anu nyambung.
  3. Aktipkeun pendaptaran Bluetooth.
  4. Hapus sadaya alat.

Pikeun hasil hurungkeun deui sistem bluetooth Mac, anjeun kedah ngaheulakeun ngaheulakeun item 2, teras 4 sareng tungtungna 1. Ku cara ieu, sistem sambungan Bluetooth Mac anjeun bakal balik sapertos nalika anjeun ngahurungkeun pikeun anu munggaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cesar16 cenahna

    Sareng upami dina preferensi sistem éta henteu masihan kuring pilihan Bluetooth?

  2.   Harry cenahna

    Pedro, hatur nuhun kana sadaya bantosan. Masalahna pikeun kuring nyaéta kuring ningkatkeun MacBook pro ka High Sierra, tapi unggal-unggal kuring ngahurungkeun mesin, kuring nampi pesen yén keyboard Bluetooth henteu dikenal sareng sinyal dina bentuk bunderan di handapeun katuhu , muterkeun sareng muter tanpa tiasa ngapdet, dugi ka kuring nyambungkeun kabel usb atanapi anu nganggo sambungan usb sareng éta parantos mikawanoh mouse sareng keyboard sareng pesen na ngaleungit. Upami anjeun tiasa ngantunkeun kuring, hatur nuhun pisan.

    1.    Joel hernandez cenahna

      Sigana mah ieu masalah parangkat lunak sabab mac kuring ogé ujug-ujug ngeureunkeun keyboard, trackpad sareng Bluetooth, éta saprak kuring diupdate ka Sierra

  3.   Josep cenahna

    Halo! Nuhun kana bantosanana! Abdi gaduh masalah anu sami sareng Enrique. Naon waé anu kuring tiasa lakukeun?

  4.   Maria cenahna

    Kuring ngalakukeun sagala léngkah sareng buku mac na masih sami .. éta henteu tiasa mendakan perangkat Bluetooth 🙁

  5.   Laura cenahna

    nuhun, mangtaun-taun panginten teu hasil ... hatur nuhun

  6.   Aom cenahna

    alus pisan, saatos ngalakukeun léngkah anu disarankeun tiasa dianggo sampurna. Hatur nuhun pisan!!!!!!!

  7.   juanca cenahna

    halo, milikna langkung parah! Abdi mésér imac énggal sababaraha minggu ka pengker, kuring ngamutahirkeunana sareng aya dinten anu biru ogé jalan leres, tapi dinten-dinten deui ujug-ujug lirén damel sareng kuring gaduh tugas anu sesah kedah nyambungkeun keyboard sareng mouse usb kanggo tiasa balikan deui bluetooth, kana Kadang-kadang léngkah-léngkah anu anjeun ngajelaskeun henteu tiasa dilaksanakeun sabab anjeun henteu tiasa ngaksés submenu naon waé kalayan kombinasi tombol dina ikon Bluetooth, janten kuring henteu ngagaduhan pilihan tapi pikeun nutup sadaya program anu kabuka sareng restart komputer ... ogé .. kanggo ningali naha Apple tiasa ngubaran sakali sareng pembaruan.

  8.   Ana cenahna

    Hatur nuhun pisan, bantosan hébat !!! 😀

  9.   Juan Carlos cenahna

    Pilihan debug henteu katingali ku kuring,

    Aya saran?

  10.   Juan Carlos cenahna

    Keyboard kuring henteu ngagaduhan konci alt. . Anu mana ngagantikeunana?

  11.   Juan Carlos T cenahna

    Keyboard kuring henteu ngagaduhan konci alt. . Anu mana ngagantikeunana?

  12.   Edgar cenahna

    Halo, wilujeng enjing, kuring gaduh masalah, di laboratorium kuring gaduh 22 iMac, dimana sadaya komputer gaduh keyboard sareng beurit nirkabel, tapi aya anu nyambung, nyambung kana komputer anu sanés, sareng janten huru-hara pikeun murid, kuring parantos ngalaksanakeun sababaraha rupa hal, bersihkeun pamaca, cabut sadaya alat, gentos batréna, sareng teraskeun sareng masalah anu sami, naha anjeun tiasa mamatahan kuring naon anu kuring tiasa laksanakeun?

    Gracias

  13.   Edgar A cenahna

    Halo, wilujeng enjing, kuring gaduh masalah, di laboratorium kuring gaduh 22 iMac, dimana sadaya komputer gaduh keyboard sareng beurit nirkabel, tapi aya anu nyambung, nyambung kana komputer anu sanés, sareng janten huru-hara pikeun murid, kuring parantos ngalaksanakeun sababaraha rupa hal, bersihkeun pamaca, cabut sadaya alat, gentos batréna, sareng teraskeun sareng masalah anu sami, naha anjeun tiasa mamatahan kuring naon anu kuring tiasa laksanakeun?

    Gracias

    1.    Paul L. cenahna

      Anjeun kedah pegatkeun sambungan sadaya alat. Maka sacara fisik daptar aranjeunna supaya pangguna sanés terang mana beurit mana anu nganggo komputer mana. Akhirna, pasang deui unggal Imac ku masing-masing periferal anu kadaptar. Nalika anjeun ngonpigurasikeun anjeun kedah nempatkeun nami ka unggal periferal dina komputer. Sebutkeun nomer éta anu dipilih. Janten, unggal waktos periferal (mouse atanapi keyboard) dikonfigurasikeun, atanapi pareuman, atanapi kaleungitan koneksi, unggal pangguna, ku nyambungkeun deui, bakal tiasa terang jumlah periferal anu nyambung, sareng kabingungan anu anjeun ayeuna gaduh dihindari.

  14.   Dassa cenahna

    Super alus! éta digawé pikeun kuring pertama kalina

  15.   Rex cenahna

    Naon anu kajantenan kuring nyaéta keyboard sareng mouse pegatkeun nalika aranjeunna resep sareng saatos waktos aranjeunna sambung deui. Kuring parantos nyobian naon anu anjeun carioskeun tapi masih kajadian anu sami.

  16.   Esteban Cabrera cenahna

    Solusi na henteu dianggo pikeun kuring, tapi kuring mendakan anu sanés. Pegatkeun sareng sambungkeun Wifi. Teras pencét waé dina mouse atanapi keyboard nirkabel sareng éta bakal langsung nyambung. Salam.

    1.    urko cenahna

      Headphone ogé parantos dianggo pikeun kuring.

  17.   Jose Fransisco Garcia Garcia cenahna

    Mac mah upami éta ngadeteksi alatna nyambung tapi ngan ukur sababaraha detik éta tetep nyambung sareng pareuman ....

  18.   Adriana lopez cenahna

    Hatur nuhun pisan, kuring nuturkeun prosedur na ayeuna kuring tiasa ngahubungkeun sareng Bluetooth sareng ngupingkeun sabab tétéla éta numbu tapi sora na aya dina Mac.

  19.   Roberto cenahna

    Halo. salam ti Chili. Abdi gaduh MacBook Pro, kuring ngagaleuh keyboard nirkabel mac anu cocog pikeun anjeunna. éta tiasa dianggo kalayan saé sareng nyambung sareng buethoh nalika éta sareng trafo, nalika kuring nyabut trafo sareng mac ngan ukur dianggo dina batréna, keyboardna sambung teras teu nyambung deui…. tapi kuring nyolok kana carjer sambung deui sareng tiasa dianggo saé ... sareng batréna sambunganna sahenteuna 10 mnt ... Naha ieu kajantenan =? naha sacara standar, naha masalah ngahémat énergi atanapi naon? ...

    Kuring miharep anjeun ngabantosan kuring

  20.   Denise cenahna

    Kuring tungtungna direngsekeun! Hatur nuhun pisan! Éta frustasi henteu tiasa ngadangu nanaon deui

  21.   Fernando Ramos Orihuela cenahna

    Hatur nuhun. Kuring tungtungna tiasa nyambungkeun mouse microsoft ka macbook Pro kuring. Inpo anu kapaké pisan. Wilujeng !!!