Pasang App pikeun Facebook dina Mac anjeun sareng gancang aksés kana témbok anjeun

APLIKASI Pikeun FACEBOOK

Kanggo ngeureunkeun dinten ieu, urang ajak anjeun nyobian aplikasi leutik ieu ti developer Xiaomeng Lu, kanggo tiasa ngendalikeun naon anu lumangsung dina témbok akun anjeun Facebook Teterusan sareng tanpa kedah log in terus.

Seueur pangguna ningali kana Facebook ratusan kali sapoé. Dina kasus ieu, dina alat sélulér gampang pisan pikeun ngalakukeunana, sabab éta ngan ukur kedah klik ikon aplikasi, tapi dina Mac anjeun kedah ngalangkungan Safari, lebet teras tingali.

Dinten ieu kami masihan anjeun aplikasi alit ieu  gratis di Mac App Store. Mangrupikeun aplikasi anu, saatos dipasang, nambihan ikon khusus kana bilah menu luhur Finder. Ku ngaklik katuhu dina ikon, karesepna, kamungkinan ngabalikan aplikasi ogé tautan pikeun muka halaman pamekar nembongan.

Kitu ogé, nalika urang ngeklik ikon aplikasi pikeun pertama kalina, éta bakal naros kami pikeun kredensial Facebook urang. Pas urang lebetkeun aranjeunna, jandéla nembongan di mana urang bakal tiasa napigasi éndah ngalangkungan akun Facebook urang. Perlu dicatet yén anjeun ningali bagéan katuhu handap jandéla, éta masihan kami kamungkinan gaduh modeu mobile atanapi mode desktop.

MODE WINDOW MOBILE

MODE WINDOW DESKTOP

Kalayan aplikasi ieu anjeun bakal tiasa aksés gancang sareng gampang kana akun Facebook anjeun dina Mac anjeun, ngajalajah témbok anjeun, ngawalon pesen, nyebarkeun status anjeun ayeuna sareng sadayana kalayan sababaraha klik sareng dina urutan.

Éta mangrupikeun aplikasi gratis di Mac App Store, sanaos upami anjeun nuliskeun référénsi anjeun anjeun bakal ningali yén sababaraha aspék konfigurasi kedah dibayar.

PREFERENSI APLIKASI Pikeun FACEBOOK

Inpormasi lengkep - Bug Facebook ngungkabkeun langkung ti 6 juta akun

 

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.