Pasang Sértipikat Digital dina macOS ngalangkungan Firefox

Sertipikat MacOS Keychain

Naon anu kuring badé koméntar dinten ieu mangrupikeun hal anu kedah dilakukeun guru pendidikan menengah pikeun tiasa muncul dina daptar gaganti sareng nampilkeun komisi dina kompetisi mindahkeun taun payun. Pikeun ieu, Menteri Pendidikan, ti bulan April, Éta meryogikeun yén pikeun ngarékam parobihan dina pamundut éta, éta ditandatanganan digital. 

Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah nyungkeun tandatangan digital sareng salah sahiji pilihan nyaéta ngalangkungan a Sértipikat digital Upami anjeun teu ngagaduhan kibor nganggo maca DNI éléktronik, upami kitu, anjeun ngan ukur badé angkat sareng nyungkeun PIN ti Polda Nasional sareng nalika badé asup digital lebetkeun DNI anjeun sareng pasang PIN éta.

Upami anjeun hoyong gaduh sertipikat digital naon anu anjeun kedah lakukeun dina Mac anjeun saderhana pisan sareng dina sababaraha léngkah anjeun tiasa ngonpigurasi. Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngalebetkeun wéb http://www.cert.fnmt.es/certificados ngalangkungan browser Firefox pikeun Mac.

Dina halaman wéb anu kami nunjukkeun di luhur urang kedah ngamimitian sababaraha léngkah anu bakal dicindekkeun dina email anu bakal dikirim ka kami nganggo kecap konci. Hayu urang tingali kumaha carana ngirim email éta ka kami:

  • Kami ngalebetkeun wéb ngalangkungan browser Firefox.
  • Di sisi katuhu wéb, pencét on Kengingkeun / Perbarui sertipikat digital anjeun.

Get_Currency_Cert Certificate_and_Ringer_1

  • Ayeuna dina halaman anu ditingalikeun, pencét di sisi kénca dina Jalma fisik.

Sertipikat Physical_person_

  • Dina jandéla salajengna di sisi kénca kami ogé pencét dina Kéngingkeun Sértipikat Perangkat Lunak> Aplikasi online pikeun Sértipikat anjeun anu, saurna, nyaéta Sértipikat Digital anu badé dipasang dina Mac urang.

Get_software_certifikat

Pamundut bijil ngalangkungan Internet

Eusian Sértipikat data

Hiji email bakal sumping sareng kode anu urang kedah nyerat. Kalayan Kode Aplikasi ieu sareng dokuméntasi idéntitas anjeun anu diperyogikeun, anjeun kedah angkat ka Kantor Pendaptaran Anu Diotorisasi ku FNMT-RCM pikeun ngabuktikeun idéntitas anjeun. Pikeun genah anjeun, anjeun tiasa ngamangpaatkeun jasa lokasi Kantor anu caket, anu anjeun bakal mendakan di Markas Éléktronik kami di Kiridit idéntitas anjeun.

Nalika urang ngalakukeun léngkah ieu, aranjeunna bakal ngirim Sértipikat digital anu urang kedah diimpor kana Ranté konci MacOS. Pikeun ngalakukeun ieu anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

  • Kami buka Aksés ka Kunci yén urang tiasa mendakannana Launchpad> LAIN folder> Keychain Access.

Gantungan konci dina Mac

  • Dina kolom sisi kénca dina bagian handap kami klik dina barang Sértipikat kuring.

Sértipikat_on_Keychain_Mac

  • Ayeuna urang buka menu luhur teras pencét File> Impor barang
  • Kami milarian file Sértipikat dina folder Undeuran upami kami parantos ngaunduh didinya teras pencét dina Impor.
  • Saatos ngimpor bijil sareng nampi kaayaan anu ditingalikeun ka kami, Sértipikat Digital parantos dipasang dina Mac kami sareng siap upami diperlukeun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rafa cenahna

    Halo Pedro:

    Hatur nuhun kana sumbangan anjeun. Kuring parantos nyobian sakumaha anu anjeun parantos nunjukkeun, tapi tapi henteu hasil. Nalika kuring ngimpor barang sareng milih sertipikat (format .crt), éta henteu katingali katingali dina "Sértipikat Kuring", ngan ukur dina "Sadaya barang", tapi saolah-olah kuring henteu acan nginstall, kumargi nalika kuring nyobian nganggo sertipikat pikeun ngaksés platform atanapi asup dokumén Mac henteu ngaidentipikasi sertipikat ieu ka kuring. Kuring parantos nyobian sababaraha kali, tapi teu nanaon. Naon anu kuring tiasa lakukeun? Nuhun sateuacanna.

  2.   Javi cenahna

    Halo Pedro,

    Hatur nuhun pisan kana Éntri na, kuring nembé masang sertipikat digital kuring (.pfx) sareng éta katingalina katingali dina "Sértipikat kuring" tapi tibatan tikét héjo anu muncul dina gambar anjeun nunjukkeun yén éta sah, éta nyatakeun yén sertipikat kuring henteu dipercaya. Sabalikna, saatos dipasang, kuring parantos nyobian ngvalidasi éta di markas éléktronik bumi panto bel sareng éta masihan yén (écés) éta sah.
    Naha sareng kumaha kuring tiasa ngajantenkeun cincin konci sakumaha valid?

    Hiji salam sarta hatur nuhun sateuacanna