Pamaén pilem Emansipasi anu dibéntangan ku Will Smith parantos réngsé

Apple TV +

Ben Foster, Charmaine Bingwa, Gilbert Owuor sareng Mustafa Shakir parantos ngiringan pameran parantos ditandatanganan pikeun Apple TV + Thriller asli anu bakal datang Émansipasi , dibéntangan ku Will Smith dimana anjeunna maénkeun budak anu kabur.

Foster bakal maénkeun Fassel, saurang lalaki anu moro budak anu kabur, kaasup Peter (Will Smith). Bingwa bakal maénkeun Dodienne, pamajikan Peter. Owuor maénkeun Gordon, lalaki anu diperbudak di kubu anu sami sareng Peter. Anu pamungkas, Shakir maénkeun Cailloux, urang Negro gratis anu damel di tentara Union.

Émansipasi diideuan ku carita saleresna "Whipped Peter", budak kabur anu leupas tina kebon kidul sareng ngagabung kana tentara Union. Gambar-gambar tukangeun tapak tatu Peter nyumbang ka paningkatan oposisi masarakat pikeun perbudakan dina abad ka-XNUMX.

Antoine Fuqua bakal ngarahkeun Émansipasi, dumasar kana skénario karya William N. Collage. Duanana Fuqua Films sareng perusahaan Westbrook Inc. diadegkeun ku Smith, aya di tukangeun proyék ieu, nyaéta dijual ka Apple Studios $ 120 juta dina perjanjian anu teu acan pernah aya sareng bakal premiere sacara éksklusif di Apple TV + sanaos sateuacanna ngalangkung bioskop, sahenteuna di Amérika Serikat.

Smith, James Lassiter sareng Jon Mone bakal ngahasilkeun pilem ngalangkungan Westbrook Studios. Joey McFarland ti McFarland Entertainment sareng Todd Black of Escape Artists ogé bakal ngajabat salaku produser eksekutif barengan Fuqua sareng Cliff Roberts.

Produksi Émansipasi dimimitian di awal Juli di New Orleans, tapi sababaraha dinten ka pengkeran syuting lumpuh nalika paningkatan jumlah inféksi COVID di daérah éta dideteksi, anu ogé parantos mangaruhan sababaraha anggota produksi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.