Keyboard Matias Wired, keyboard anu diperpanjang pikeun anu henteu hoyong komplikasi

Upami anjeun milari kibor USB anu fungsina lengkep sareng Mac anjeun, tong lebet ka toko Apple sabab parantos lami ngantunkeunana kusabab keyboard nirkabel. Kibor Bluetooth raoseun sareng ngagaduhan seueur kautamaan, tapi aya seueur pangguna anu resep kana reliabiliti keyboard konvensional nganggo kabel USB na, éta sababna Matias parantos ngaluncurkeun "Wired Aluminium Keyboard" na.

Kalayan desain sareng bahan-bahan anu ngajantenkeun sacara praktis sami sareng keyboard ngalegaan anu ditawarkeun Apple dugi ka teu lami éta mangrupikeun alternatif anu saé pikeun anu hoyong hilap ngeunaan ngecas komputer desktopna. Kami parantos nyobian sareng kami nyebatkeun kesan kami.

Dirancang khusus pikeun Mac

Éta mangrupikeun keyboard anu didamel kanggo dianggo ku Mac, janten anjeun moal sono salah sahiji konci anu biasana urang anggo ku sistem operasi Apple. Kontrol kacaangan, kontrol volume, Misi Control, cmd ... nganggo keyboard Matias anjeun moal kedah ngadamel konci deui supados sadayana tiasa dianggo kalayan saé, éta bakal dicandak tina kotak sareng disambungkeun kana komputer anjeun. Tombol angka ogé gunana pisan.

Henteu ngan ukur konci tapi sadayana desain sareng bahan tina keyboard éta nyalira sacara praktis sami sareng Apple. Aluminium anodized sareng sentuhan sami pisan sareng keyboard aslina anu dijual perusahaan dugi ka ayeuna. Saatos mangpirang-pirang bulan nganggo keyboard latar anu sami dijual sareng yén kami ogé nganalisis dina Artikel ieu Abdi tiasa nyatakeun yén éta leres-leres raoseun nyerat dina éta.

Kaunggulan tina kabel USB

Sanaos kuring anu percanten kana téknologi nirkabel, kuring kedah ngaku yén ngagaduhan kibor nganggo kabel USB raoseun, sareng keyboard Matias ieu kalayan langkung seueur alesan. Di sagigireun kauntungan atra tina henteu gumantung kana ngecas deui keyboard, didieu urang kedah nambihan anu penting deui: gaduh dua port USB anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun alat-alat kalayan raoseun.

Ngakses palabuhan tukang iMac anjeun sanés tugas anu paling nyaman di dunya, sareng nganggo keyboard ieu anu atos hatur nuhun dua palabuhan USB anu perenahna di juru sisi na. Éta sanés 3.0 palabuhan gancang, janten sanés dimaksudkeun pikeun mindahkeun file anu ageung, tapi pikeun koneksi mémori éksternal sakapeung.

Pendapat editor

Sanaos tren na sigana teu bisa dihindari arah periferal sareng konéktipitas nirkabel, keyboard kabel teras-terasan ngagaduhan pemirsa anu yakin yén éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun dianggo dina méja, pikeun nyambungkeun kenangan gudang. Matias Wired Keyboard cocog sareng sadaya titik ieu sareng ogé ngagaduhan desain anu sami sareng keyboard USB Apple anu parantos ditilar. Kalayan harga € 69,99 en Masinis éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anu hoyong keyboard USB pikeun Mac na.

Keyboard Kabel Matias
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
69,99
  • 80%

  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Tata perenah konci dina basa Spanyol
  • Konci keyboard diluyukeun kana macOS
  • Dua palabuhan USB pikeun nyambungkeun kenangan éksternal
  • Desain premium sareng bahan

Kontra

  • Henteu mundur

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.