Kumaha carana mendakan sadaya screenshot dina Mac kami ti Finder

Upami urang biasana didaptarkeun pikeun nyerat sareng kedah nyandak potret layar, sigana upami urang henteu ati-ati, Mac urang bakal berakhir sareng sajumlah tangkepan anu disebarkeun ku Mac urang. Salaku aturan umum, kacuali urang ngarobah ieu, sadaya gambar layar anu kami candak sacara otomatis disimpen dina desktop komputer urang.

Engké urang tiasa arsipkeun aranjeunna atanapi ngaleungitkeun upami aranjeunna henteu kedah diperyogikeun kapayunna. Tapi upami anjeun nyimpen éta pikeun tiasa dianggo deui, éta tiasa rada sesah milari aranjeunna upami urang saacanna henteu ganti nami aranjeunna. Untungna ngalangkungan Panimu Urang tiasa milarian sadaya screenshot anu disimpen dina komputer urang.

Sanaos leres yén aya sababaraha cara anu béda pikeun tiasa milarian sadaya screenshot, henteu paduli naha kami parantos ngaganti nami aranjeunna atanapi henteu, dina tulisan ieu kuring ngan ukur bakal fokus dina nunjukkeun cara pikeun tiasa ngalaksanakeun pamilarian ku cara anu paling saderhana: via Panimu.

  • Mimiti anjeun kedah muka Finder sareng kana kotak search. Urang ogé tiasa langsung kana desktop teras pencét kombinasi tombol Command + F.
  • Salajengna urang milih Mac, sahingga ngalaksanakeunna ngalangkungan Mac sareng engké dina kotak search kami nyerat "kMDItemIsScreenCapture: 1" tanpa tanda petik sahingga Finder sacara otomatis nunjukkeun urang sadaya tangkapan layar anu disimpen dina Mac kami.
  • Ngaran anu dicandak disimpen dina basa Spanyol nyaéta «Screenshot». Paréntah ieu henteu dipilarian ku nami file, tapi ku cara anu dianggo pikeun ngahasilkeunana.

Upami urang hoyong mupus sadayana atanapi sabagian gambar layar anu Panyungsi nunjukkeun ka kami saatos milarian, urang kedah milih na kirimkeun ka tempat sampah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.