MenuTab Pro pikeun Instagram gratis pikeun waktos terbatas

instagram-1

Kami nyanghareupan aplikasi anu gratis pikeun waktos terbatas dina Mac App Store sareng éta pastina bakal ngagumbirakeun para pencinta Instagram. Sakumaha judul tina tulisan ieu nyatakeun, aplikasi nyaéta MenuTab Pro pikeun Instagram sareng ku éta kami bakal tiasa ngatur sareng ngaksés akun Instagram kami ti Mac dina cara saderhana. Pikeun ieu, aplikasi ngamungkinkeun panggunaan na tina jandela anu langkung alit tina palang aplikasi atanapi tina jandela dina desktop Mac kami, ieu ngonpigurasi ku pangguna iraha waé.

 Éta leres-leres saderhana dina hal panggunaan sareng Antarmuka na dirancang sacara saksama sahingga aksés ka sadaya pilihan tina akun Instagram kami saderhana sareng intuitif. Urang tiasa tetep nepi ka tanggal tina sadaya poto énggal anu ditambihan ku rerencangan, kenalan, sareng sajabana, sareng éta ogé ngamungkinkeun kami mairan kana poto na ti aplikasi sorangan.

Instagram

Jelas urang peryogi akun jaringan sosial Instagram anu sah dina alat naon waé anu nganggo sistem operasi iOS atanapi Android, maka urang kedah lebet kana aplikasi sareng nikmati di Mac kami. Aplikasi ieu sanés resmi ti Instagram.

Aplikasi diawalan dina Méi 2015 kalayan harga awal 1,99 euro, Tapi dina waktos ayeuna éta leres pisan gratis ti kamari sareng kami henteu terang dugi ka dinten naon panawaran ieu bakal teraskeun.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Bruno cenahna

    Wilujeng sonten, dina judul judulna MenuTap nalika di MenuTab. Sésana posting henteu kunanaon.

    Hatur nuhun pisan kana tip na!
    Wasalam

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Bruno,

      hatur nuhun kanggo peringatan! dibenerkeun 🙂

      Salam!