Meross nampilkeun lampu cocog HomeKit na

Lampu meross

Langkung seueur aksésoris sayogi sareng téknologi HomeKit sareng dina hal ieu tandatangan Meross, nampilkeun lampu lanté anu calakan sareng cocog sareng téknologi otomasi bumi Apple ieu. Dina hal ieu, éta mangrupikeun lampu sareng desain modéren anu tiasa dihurungkeun sareng dipareuman atanapi disaluyukeun tina segi kakuatan tina alat-alat anu cocog sareng HomeKit, boh Mac, iPhone, iPad, jsb.

Lampu Meross sacara logis didamel nganggo bohlam LED sareng ogé cocog sareng sistem Alexa sareng Google Assistant. Ngontrol jarak jauh lampu perusahaan ieu ti mana waé sok dimungkinkeun ku sambungan jaringan.

Lampu lanté énggal ieu ti Meross nawiskeun pilihan pikeun ngatur suhu warna tina 2700K dugi ka 6000K sareng ngamungkinkeun urang pikeun nyaluyukeun kacaangan pikeun karesep urang tina 1% dugi ka 100% kacaangan maksimum. Anu ngagedéan henteu ngamungkinkeun nyaéta ngarobih warna.

Di Abdi ti Mac urang parantos gaduh dianalisis sababaraha produk tina firma ieu dina kasempetan anu sateuacanna sareng kami tiasa mastikeun yén aranjeunna gaduh nilai anu saé pikeun artos, dina hal ieu sareng nalika kami nyerat tulisan ieu perusahaan henteu ngagaduhan dijual. lampu dina halaman wéb na, tapi éta muncul dina halaman wéb Amazon.com. Anu jelas nyaéta yén perusahaan ieu nawiskeun produk kalayan nilai anu saé pikeun artos sareng ogé cocog sareng HomeKit, naha éta biasana titik asup anu saé pikeun otomatisasi bumi anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.