Meross nempatkeun téknologi HomeKit dina jangkauan urang sareng bohlam sareng asesoris na

Jalur kakuatan Meross sareng bohlam HomeKit

Sapertos produk atanapi alat pinter sanés anu cocog sareng asisten virtual, harga asesoris ieu tiasa nangtoskeun pilihan mésér atanapi henteu pikeun pangguna. Dina rasa ieu, urang kudu nyebutkeun yén Meross mangrupakeun salah sahiji firms nu geus tohan on téhnologi Apple HomeKit, kalayan harga anu cukup ketat supados pangguna tiasa ngaksés bohlam lampu, jalur listrik, jsb.

Dina hal ieu, perusahaan parantos masihan kami sapasang bohlam LED berwarna pinter anu cocog sareng Apple HomeKit, Amazon Alexa, sareng Asisten Google. Kami ogé tiasa nguji jalur kakuatan anu disebut mss425E, jalur kakuatan anu ngagaduhan tilu colokan témbok, opat palabuhan USB A sareng sadayana ieu. cocog sareng HomeKit, Alexa sareng Google Assistant.

Saeutik-saeutik tanpa loba ribut Meross disimpen diantara merek anu paling cocog sareng HomeKit

Urang bisa disebutkeun yen Meross teu salah sahiji firms aksésori pangalusna-dipikawanoh, atawa sahenteuna éta gambaran yén loba urang gaduh nalika aranjeunna ngobrol jeung urang ngeunaan eta. Tapi anehna, perusahaan ieu parantos nawiskeun produk anu cocog sareng HomeKit ti mimiti téknologi anu diluncurkeun ku Apple. Salian ti éta kualitas ditawarkeun ku produk ieu bener alus sanaos produk anu gaduh harga anu cukup ketat dibandingkeun sareng merek anu sami di pasar.

Pikeun seueur pangguna, kontak anu munggaran sareng produk anu cocog sareng HomeKit biasana bohlam lampu kusabab hargana terjangkau sareng kumaha saderhana dianggo, dina hal ieu Meross nawiskeun pilihan mésér sapasang bohlam LED kalayan pilihan warna anu béda-béda. jelema nu hayang ngamimitian di dunya HomeKit atanapi otomatisasi bumi. Éta ogé gaduh dina katalog produkna jalur kakuatan anu pikaresepeun pisan pikeun ngontrol colokan alat kami, televisi, pangkalan ngecas, jsb.

HomeKit Cocog MSL120 Bulbs

Urang mimitian ku produk anu paling ditéang ku seueur pangguna, dina hal ieu nyaéta bohlam pinter kalayan benang e27 (salah sahiji anu paling kandel) anu pasti langkung ti hiji dimimitian dina HomeKit ieu sareng otomatisasi bumi. Dina hal ieu mangrupa pak dua bohlam lampu sareng jinis benang E27 ieu. Dina ramatloka Meross anjeun bakal manggihan sababaraha model sadia, wangun, dina warna tunggal atawa sakumaha dina kasus kalawan ieu kalawan pilihan pikeun ngarobah warna na kalawan ukuran thread béda pikeun sakabéh jenis lampu.

Spésifikasi bohlam MSL120 ieu rada pikaresepeun sabab gaduh 810 lumén, aranjeunna sami sareng bohlam lampu 60W sareng konsumsina langkung handap yén bohlam lampu konvensional.

Pikeun nyinkronkeun bohlam jinis ieu sareng alat kami, saderhana sapertos ngaco dina lampu anu urang hoyong nganggo bohlam lampu. Nyeken kodeu QR nu nembongan dina bohlam sorangan atawa dina dokumen jaminan sorangan napel na siap. Sadaya ieu tina aplikasi Home iPhone urang saderhana pisan pikeun dilaksanakeun.

Pasti seueur anjeun bakal naroskeun kumaha sesah atanapi gampangna nyambungkeun jinis alat HomeKit ieu. Nganggo aplikasi Imah iPhone saderhana sapertos ngaklik +, tujukeun kaméra urang ka bohlam anu sami sakali dihubungkeun, sareng éta. Urang kedah nuturkeun léngkah-léngkah anu dituduhkeun sareng urang ayeuna tiasa ngaktipkeun sareng nganonaktipkeun liwat alat Mac, iPhone atanapi iPad urang ti mana waé. Saterusna, sakumaha anu kabuktian, urang tiasa ngalakukeun scheduling otomatis tina kakuatan on dina waktu atawa poé nu tangtu, Sadaya ieu dina cara basajan tina aplikasi iPhone dina pilihan automation.

Jalur kakuatan MSS425E gampang dianggo sareng praktis

Séjén tina produk béntang firma nyaéta jalur kakuatan MSS425E anu aya dina katalog produkna. Salaku urang buka awal aturan ieu nambahkeun tilu colokan Éropa, opat USB tipe A palabuhan sarta total on / tombol pareum tina aturan.

Pamakéanna sigana pajeulit tapi teu aya anu langkung jauh tina kanyataan sabab sakali jalur kakuatan disingkronkeun sareng aplikasi bumi urang ngamungkinkeun urang pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun colokan masing-masing, iwal USB port A nu diaktipkeun atawa ditumpurkeun sakaligus.

Jenis jalur ieu tiasa dianggo pikeun nempatkeunana di lokasi strategis di bumi, kantor atanapi anu sami. Tur éta yén maranéhna ngidinan kami pareuman colokan ti mana wae tanpa kudu noel nanaon saukur Mac urang, iPhone atawa iPad.

Sinkronisasi Meross 425E sareng HomeKit

Sapertos bohlam lampu sareng produk pinter anu diaktipkeun HomeKit sanés, jalur listrik ieu tiasa gampang dihubungkeun nganggo stiker. QR nu ditambahkeun dina handap strip sorangan atawa dina kertas jeung dokuméntasi na.

Jang ngalampahkeun ieu kami kudu muka aplikasi home sakumaha bohlam lampu teras klik dina + simbol nu nembongan di pojok katuhu luhur. Saatos dipencet kami kedah milih tambihan aksésori sareng jandela bakal langsung némbongan kotak dialog anu urang tiasa nunjuk langsung nganggo kaméra urang kana tag QR. Sakali dipilih, prosésna saderhana sareng anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkahna. Anjeun panginten kedah ngalih ka jaringan Wi-Fi 2,5 GHz upami router anjeun henteu otomatis ngalakukeunana.

Kadé dicatet yén dina hal ieu aturan nambahkeun colokan babarengan dina strip kakuatan tunggal, Janten upami urang hoyong nganggo unggal colokan masing-masing urang kedah ngaksés setélan dina roda gear dina aplikasi bumi dina jalur kakuatan sorangan sareng pencét salaku grup. Proses ieu saderhana tapi urang kedah émut yén jalur kakuatan muncul babarengan dina aplikasi Home mimitina, janten upami urang hoyong misahkeunana urang kedah milih dina roda préferénsi (ku mencét aksésori dina HomeKit) dina "Témbongkeun kotak centang misah".

Harga bohlam sareng strip kakuatan Meross

Urang bakal mimitian ku harga alat pinter ieu cocog sareng HomeKit, Amazon Alexa sareng Asisten Google. Dina hal ieu urang tiasa nyebatkeun yén bohlam gaduh sertifikasi A + sareng ku kituna konsumsina sakedik pisan dibandingkeun sareng jinis bohlam anu sanés, salian daya tahan ieu langkung luhur sabab LED. Ayeuna ogé (dina waktos nyebarkeun tulisan ieu) kami mendakan harga diskon kilat dina situs wéb Amazon pikeun pasangan ieu. bulbs anu kaluar dina 27,10 euro pikeun duanana.

Pikeun strip kakuatan MSS425E boga hargana $ 35 tur ayeuna (dina waktu tulisan ieu) kaluar tina stock di ramatloka Meros urang, Tapi aranjeunna replenishing produk jadi ngan saukur hitungan waktu saméméh maranéhna sadia deui.

Pendapat editor

Asesoris Meross HomeKit
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
  • 100%

  • Kualitas
    Penerbit: 95%
  • Bérés
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Naros

  • Desain, bahan jeung kamungkinan
  • Total kaamanan jeung peraturan na certifications
  • Kinerja, harga sareng kualitas bahan

Kontra

  • Strip teu ngidinan kadali USB A misah

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.