Messenger pikeun Telegram for Mac diénggalan kana vérsi 1.02

telegram-update

Minggu kamari ieu urang ningali kumaha salah sahiji aplikasi 'modis' pikeun ios ogé sumping pikeun pangguna Mac (henteu, éta sanés Falppy Birds), sanaos aplikasi éta sanés ti developer anu sami Utusan pikeun Telegram pikeun OS X nyingkronkeun mulus sareng obrolan Telegram asli kanggo ios.

Dina kasempetan ieu, aplikasi nembé nampi pembaruan di mana paningkatan sareng parobihan ditambihan, sapertos kamungkinan ngamuat atanapi download file dugi ka 2GB. Tapi kabaruan anu paling penting dina pembaruan ieu dinten ieu, sajaba ti tina desain ikon anyar tina aplikasi anu ayeuna sami sareng ios, nyaéta hal anu aplikasi Telegram aslina nangtung pikeun: nyiptakeun sareng nampi kamar obrolan rahasia.

Pilihan anyar ieu anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun kamar pribadi dina waktos ayeuna éta dina tahap uji coba, sakumaha pamekar ngajelaskeun dina log sareng diperkirakeun yén dina pembaruan salajengna éta bakal ngantepkeun éta tahap uji coba sanaos éta parantos operasional lengkep. Pikeun ngagunakeun pesen pribadi, urang kedah waé klik dina Tindakan gigireun gambar sareng nami kontak kami dimana pilihan bakal muncul: Mimitian obrolan rahasia anu mangrupakeun kabaruan sareng mupus paguneman. Perbaikan anu sanésna rupa-rupa perbaikan bug sareng fitur sanésna.

messenger-update

Naon anu tiasa urang carioskeun ngeunaan aplikasi ieu nyaéta yén lamun terus aya pembaruan ngeunaan gaya ieu sareng aranjeunna terus ngadukungana, éta bakal suksés pisan diantara pangguna Mac. Upami anjeun henteu acan nyobian aplikasi dina Mac anjeun, anjeun tiasa ngaunduh haratis tina tautan di handap ieu sareng upami anjeun parantos dipasang, sawaktos anjeun ngapdet éta bakal naros anjeun deui pikeun nambihan nagara sareng nomer telepon anjeun pikeun nyingkronkeun sareng Telegram.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Inpormasi lengkep - Aplikasi Messenger pikeun Telegram pikeun OS X Mavericks


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cristobal Fuentes cenahna

    Ati-ati sabab sakali deui kuring kedah masihan telepon sareng sms anu sanés ... sapertos anu salajengna, lakonan hal anu sami ka kuring ... kuring dicabut.

  2.   Yesus cenahna

    Aplikasi anu megah, langkung gancang tibatan WhatsApp sareng gaduhna kana ponsel, tablet sareng komputer anjeun sampurna. Kuring ningali kumaha kontak ditambihan unggal dinten, naha éta bakal ngatur unseat naon? Éta patarosan

  3.   MacosoLinuxero cenahna

    Salaku élmuwan komputer, kuring kedah nyarios éta hébat