Microsoft ngagarap nyobian ngalereskeun bug Office 2016 dina Mac

Kantor 2016-mac-bug-0

Ampir saminggu katukang OS X El Capitan dileupaskeun ka umum sareng salian ti paningkatan anu dibawa dina waktos éta, éta ogé parantos gaduh "run-in" anu tangtu kalayan parangkat lunak anu saacanna damel leres dina OS X Yosemite, conto ieu anu urang gaduh di Office 2016, Microsoft's office suite.

Pamaké ieu Kantor 2016 pikeun Mac Aranjeunna ngalaman sababaraha kasalahan serius nalika ngagunakeun parangkat lunak, duanana Word, Excel, Outlook sareng PowerPoint sangsara beku, bahkan pangguna anu nganggo Office 2011 ogé ngagaduhan masalah anu sanés sareng Outlook dina OS X El Capitan. Publikasi anu béda parantos nampi keluhan ti pangguna salian ti thread terbuka dina halaman wéb dukungan Microsoft nyarioskeun masalah anu béda-béda.

Kantor 2016-mac-bug-1
Microsoft sadar kana masalah ieu sareng parangkat lunak na parantos ngaréspon kana keluhan anu béda tina pangguna. Dina utas kabuka dina halaman wéb pangrojong, Microsoft Program Manager, Faisal Jeelani, nyatakeun yén perusahaan damel babarengan sareng Apple pikeun méréskeun masalah-masalah ieu, tapi saurna teu acan aya jangka waktu khusus pikeun masihan solusi.

Kami terang yén sababaraha pangguna panginten ngalaman masalah sareng Office 2016 kanggo Mac nalika ngajalankeun dina El Capitan. Kami aktip nalungtik masalah éta sareng Apple. Dugi ka aya solusina, jalma disarankeun masang pembaruan Office 2016 pangénggalna pikeun Mac nganggo Microsoft AutoUpdate.

Masalahna mimitian ti kacilakaan acak, sedengkeun pangguna sanés aranjeunna bahkan henteu tiasa muka program naon waé Kantor. Di sisi anu sanés sareng khususna Outlook, aplikasi anu paling seueur masalah, bahkan pangguna Office 2011 dina sababaraha kasus henteu tiasa ngaksés koropak-koropak na.

Pikeun ayeuna hiji-hijina jalan kaluar nyaéta masang vérsi anu sateuacanna, nyaéta, Office 2011 (tanpa nganggo Outlook salaku manajer email) sareng ngantosan Microsoft ngaleupaskeun tambalan pasti anu ngalereskeun kaayaan ieu pikeun diperbarui deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

25 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Agudo cenahna

    Éta musibah, hang up, peryogi lami pisan pikeun muka aplikasi naon ... hatur nuhun ka Outlook 2016 Kuring parantos mendakan Airmail sareng kusabab teu aya alternatif anu tiasa ditampi pikeun unggul sareng kecap anu upami henteu ...

  2.   RaúlG cenahna

    - Aplikasi asli, Surat, henteu nunjukkeun pesen tina kontak VIP.
    - Poto dibuka sacara otomatis sawaktos Anjeun nyambungkeun iPhone sanaos anjeun henteu gaduh poto pikeun diunduh.
    - Kakuatan langkung laun tibatan versi panganyarna tina Yosemite.
    - Cleanmymac 3 henteu jalan sareng kedah diunduh sareng dipasang deui.
    - Anu sanésna sigana tiasa dianggo, tapi henteu ageung tina kauntungan kinerja.

  3.   Dario cenahna

    - Kuring ogé ngalaman masalah nabrak ku «Split Screen» énggal nalika ningali aplikasi Kantor.
    - Masalah sakumaha Autodesk Autocad, ngagantung.

  4.   Ismael Palacios Baeza cenahna

    Sigana mah kuring bakal solokan Mac sareng ngalih kana PC, sapertos seueur réncang sareng kenalan anu nyarankeun. Kuring mésér MacBook salaku alat padamelan sareng kuring ngagaduhan ide goréng pikeun masang Kaptén anu parantos nyababkeun masalah sapertos Word yén kuring ngalaman masalah parah sareng komitmen damel kuring. Sigana kuring henteu tanggung jawab pikeun Apple ngaluncurkeun sistem operasi anu nyababkeun masalah sareng Office, nyaéta, tanpa diragukeun, suite anu paling sering dianggo di dunya. Naon anu Apple nyarios? naha éta bakal tetep sapertos Volkswagen?

  5.   Ismael Palacios Baeza cenahna

    Apple kedah nyebarkeun sistem pikeun mundur, ti El Capitan, kana versi samemehna OSX 10 anu saé. Jigana éta hiji-hijina cara pikeun ngimbangan jalma teu waspada anu parantos dijabat salaku Guinea Guinea »

    1.    Leo Echevarria cenahna

      Kuring gaduh masalah serius saprak kuring masang kaptén, kuring henteu tiasa nganggo Word sareng éta beku sadaya waktos, naon anu kedah dilakukeun pikeun méréskeunana? bantosanaaa ¡¡¡

  6.   Raul cenahna

    Nalika kuring ngarengsekeun masalah ieu, unduh Office 2016 sareng nalika nyobian dipasang, kuring nampi pesen anu nyarios yén kantor henteu cocog sareng OS X, éta nyarios yén kuring kedah ngaunduh Jandéla, naha aya cara pikeun ngajalankeunana nganggo Sistem operasi Mac?

  7.   Álvaro cenahna

    Kuring nganggo poin poin pikeun konperénsi, kuring gaduh Mac, sareng oofice 2016 kacilakaan parah, kuring parantos ngapdet El Capitan sareng naon anu kuring tiasa lakukeun anu sami atanapi anu langkung goréng?

  8.   Reinaldo cenahna

    Éta musibah, excel 2016 henteu maca sababaraha file, sareng upami éta maca éta, éta pasti aya kasalahan. Kuring nyambung sareng bantosan téknis online, kuring ngajelaskeun yén kuring tiasa muka file éta sareng anu sanésna kalayan versi mana waé ti sateuacan 2016. Saatos damel kuring damel sareng alternatif anu sanés, anjeunna ngawartosan yén masalah na nyaéta file ieu. Kuring bébéja yén file ieu dianggo ku seueur jalmi sareng teu aya anu gaduh masalah. Anjeunna keukeuh yén kuring marios file ieu, kuring gaduh 50.000 file kanggo ditinjau. Nya ku waleran éta kuring angkat ka toko maconline di Alto de las Condes de Santiago de Chile, saatos nyéépkeun waktos ku seueur alternatif, anjeunna nyarios ka kuring upami dibuka ku Nomer, éta mangrupikeun masalah anu hadé sareng file anu dibuka na ngawartosan kuring masalah éta unggul tapi éta maranéhna teu bisa ngalakukeun nanaon. Ngobrol sareng manajer toko, saurna, "Naha file anu aranjeunna kirimkeun éta tina mac? Kuring ngawaler yén anjeunna henteu ngawartosan kuring »aya masalah, upami sanés ti mac ka mac moal jalan? Teu sangka urang salah ku jawaban éta. Masalah pikeun anjeunna nyaéta anjeunna ngagaduhan dua Mac, hiji nganggo excel 2016 sareng hiji nganggo excel 2011 sareng kuring nunjukkeun yén taun 2011 anjeunna dibuka sareng 2016 anjeunna henteu. Anjeunna ngawartosan Kami henteu tiasa ngalakukeun naon atanapi ngabalikeun artos atanapi masang anu sanés. BATUR KA KANTOR. sareng di dieu kuring sareng komputer anu nembé ngagaleuh harga anu caket kana US $ 2500 sareng kuring henteu tiasa ngerjakeunana.
    Abdi nguciwakeun pisan sareng MAC sareng Kantor, sareng anu terakhirna kuring teu ngagaduhan alternatif pamakean.

  9.   Kerang cenahna

    Abdi gaduh buku Mac pro retina 13 ″. Lengkep kuciwa, sareng Mac sakumaha ogé Office 2016. Kuring langkung saé sareng komputer kuring kalayan nilai 25% alat anyar ieu. Duanana panyadia silih salahkeun, teu aya anu némbalan. Komputer kacilakaan, Excel gélo, pikeun muka email mangrupikeun nyeri sirah, nalika ngarékam file éta henteu nyimpen nami teras henteu némbongan, jsb, jsb, jsb.

  10.   Pablo cenahna

    Sapertos kantor 2016 ieu, matak éra pikeun Apple sareng Microsoft kedah ngalakukeun hiji hal atanapi ngabalikeun artos anu parantos dibayar kanggo dianggo, kuring henteu tiasa dianggo di officeeeeee sareng OS tina Macbook Pro mutahirkeun CAPTAIN sareng éta menjijikeun.

  11.   PATRICK cenahna

    REINALDO Naha anjeun ngabéréskeun masalah?

  12.   Andrea cenahna

    Kaleresan kuring masih rada kuciwa, kumargi nanem modalna ngagaduhan hal "saé" sareng kaleresan seueur anu dipikahoyong, kuring gaduh udara macbook salami tilu sasih sareng Office 2016 dipasang, sareng anu leres nyaéta, parangkat lunak lalaunan, Kadang-kadang éta nempel, Macbook anu sami "nempel", sareng kanyataanna anjeun bahkan henteu hoyong ngagunakeunana.

  13.   Gambar placeholder Pedro Antonio Manrique cenahna

    Kuring masang OSX CAPITAN sareng ayeuna Office POWER POINT sareng WORD lirén damel. Punten bantosan kuring, kuring gaduh komitmen damel. Dupi abdi tiasa balik ka OSX YOSEMITE?
    Hatur nuhun pisan!

  14.   Kembang kembang cenahna

    TEU BISA JADI! Catetan ieu dipedalkeun dina 6 Okt 2015, éta Agustus 2016 sareng masalahna teras ... excel nyababkeun kuring gélo !!! dina awal masalahna samentawis, saatos pembaruan yén kuring ditampi sacara bodo, kuring henteu tiasa damel deui leres, kuring nyéépkeun seueur waktos ku sababaraha kali parangkat lunak parantos dihurungkeun deui. Kalayan biaya lisénsi kantor, kuring tiasa ngagaleuh PC anu dipasihan kantor bajak laut sareng kuring bakal damel sakumaha tenang sabisa ...

  15.   jaiver moreno cenahna

    Éta mangrupikeun fiasco nyata, kantor nganggo mac os capitan.

  16.   Gambar placeholder Fernando Palma cenahna

    wilujeng enjing, abdi peryogi bantosan.
    Kecapna tiasa dianggo pisan sareng kuring henteu tiasa nyimpen dokumén sanés aslina atanapi nganggo nami file anu sanés.
    Abdi ngahargaan bantosan anjeun.

  17.   Petrus cenahna

    Kumaha musibah pod ieu tiasa janten Apple anu teu tanggung jawab sareng ngantepkeun aranjeunna ngajual kami kotoran éksklusif anu sanés piratable sareng saliwatan teu jalan sabab ngaruksak file kami salah katingali parah sareng Mac ageung anjeun anu henteu jalan sareng nutup file punten aya anu ngabantosan kuring salaku kuring naha parantos mésér kaanggotaan perbarui langganan sareng pod ieu nyarios henteu cocog sareng kecap sareng mac tapi ngan ukur anu unggul upami dibuka éta kuring ngabantosan

    1.    Reinaldo cenahna

      Henteu ngan ukur kecap unggul langkung parah, éta muka file lengkep. Jelas teu aya anu ngajawab. Pindah ka kantor 2011.
      Sds

  18.   Ismael Sánchez Hernández cenahna

    Dina Word, kuring henteu kéngingkeun pidéo tibalik nalika milih téks kanggo diédit. Naon anu kuring tiasa lakukeun. Abdi gaduh rétina 27 ′ iMac.

  19.   arismendy cenahna

    Kuring nembé mésér macbook bekas, ti 2012, sareng kuring gaduh masalah anu sami sareng kantor, panginten nalika ngalih ka mac kuring bakal lirén ngalaman masalah sapertos kieu, upami aya solusina muncul punten wartosan kuring ku cara kieu.

  20.   JF Bradfer cenahna

    Kuring gaduh MacOS Sierra sareng Office 2011. Éta tiasa dianggo sacara global saé dugi ka kuring mutuskeun pikeun ngapdet OS sakumaha anu disarankeun ku AppStore. Sareng ti dinya masalah sareng Kantor dimimitian. Outlook teras-terasan naros ka kuring pikeun ngaunduh 3 fon Cina anu kuring henteu anggo, Word nganonaktifkeun pamariksa éja, Excel sakapeung henteu nyalin formula ti hiji sél ka sél anu sanés, ngan ukur mindahkeun nilai sateuacana. Kabuktosan yén teu aya 100% kasaluyuan antara Mac OS, sareng Microsoft Office. Abdi henteu wani deui nga-update parangkat lunakna. Kuring heran lamun moal aya perang dagang anu tenang antara dua perusahaan. Microsoft wajib nyiptakeun produk anu cocog pikeun Mac, supados henteu nyiptakeun monopoli dina PC. Microsoft tiasa ditagihkeun upami henteu. Tapi ku cacat-kekurangan ieu, kumaha nunjukkeun kasanggupan nyiptakeun parangkat lunak anu kirang dikembangkeun sareng henteu cocog pikeun ngarusak komérsial di Mac? Langkung sesah ngabuktoskeun hajat ...

  21.   Gerardo Garcia cenahna

    Moal mungkin urang parantos aya dina Oktober 2017 sareng masalahna tetep aya! Naha kuring kedah ngantosan kantor 2018? Hal anu saé nyaéta aya Windows komo Linux!

  22.   mario cenahna

    Batur anu ngajawab solusi, kuring ngagaduhan masalah dina OS sierra kalayan kantor 2011, mesinna henteu jalan sareng balkon alit anu ngaganggu kuring, singgetna, anu jadi masalah.

  23.   Jorge cenahna

    Recontra bangor, excel henteu kabuka dina Mac kuring, katingalina aya kasalahan anu teu disangka-sangka, sadidinten kuring milarian milarian solusi sareng nanaon. Tulung!!!!