Microsoft ngaleupaskeun tambalan pikeun masalah Outlook di OS X El Capitan

Outlook 2011 mac

Éta sadayana ti saprak Juli nalika seueur pangguna melong anu nganggo éta dina OS X El Capitan, aranjeunna parantos merhatoskeun seueur masalah sareng kasaluyuan. Sadaya pangguna tina Microsoft Office 2011 aranjeunna kapangaruhan ku masalah anu sami janten saatos parantos ditangtoskeun waktosna pikeun ngadamel akun Outlook, putusanana parantos frustasi seueur.

Kanggo kaseueuran masalah ieu parantos utamina difokuskeun kana aplikasi email tina melong nalika nyobian nganggo nganggo OSX El Capitan. Masalahna nyaéta seueur pangguna saderhana aranjeunna henteu tiasa ngakses email anjeun ti aplikasi alatan masalah waktos, janten naon anu kajantenan nyaéta aplikasi éta ngagantung tanpa wates nalika nyobian ngahontal server.

Microsoft Outlook 2011 pikeun Mac

cikeneh Microsoft mastikeun yén éta damel dina ngalereskeun pikeun pangguna Outlook 2011, sareng éta pembaruan tungtungna sumping di update 14.5.6, urang nempatkeun tautan tina apdet dina akhir tulisan. Ieu mangrupikeun sékrési utama, nunjukkeun yén solusi Microsoft pikeun melong damel deui nya éta balikkeun ka Yosemite OS X, anu écés sanés ukuran anu wajar pikeun pangguna mana waé.

Sanaos ieu mangrupikeun léngkah dina arah anu leres, masih aya sababaraha masalah sareng Microsoft Office 2106 pikeun Mac, dimana pangguna nyobian ngaksés salah sahiji aplikasi éta dina parangkat lunak, kalebet Kecap, PowerPoint, Excel sareng Outlook, aranjeunna mendakan éta aranjeunna henteu kabuka, atanapi aranjeunna diblokir. Masih teu aya tanggal nalika patch bakal kaluar pikeun méréskeun masalah-masalah ieu, pas kaluar aranjeunna kami wartosan anjeun ti Kuring ti Mac.

Sanés hiji-hijina aplikasi penting anu ngagaduhan masalah sareng OX El Capitan, dina tulisan ieu anjeun tiasa ningali éta Patch pikeun masalah AutoCAD sareng OS X El Capitan. Dina ieu link naon anu urang nempatkeun anjeun, nyaéta dimana Microsoft masihan dukungan pikeun ngamutahirkeun sareng méréskeun kasalahan-kasalahan anu dihasilkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   tanda cenahna

    Halo. Kuring parantos masang kantor 365 dina MAC anyar sareng pandangan 16 (kuring gaduh 5 email anu sanés) masihan kuring masalah sapertos kieu: 1. Nalika neraskeun email ku ngarobah pangirim, éta bakal katampi ku anu ngirim «ka» dikirim ku «B»; nyéta, panarima ningali 2 pangirim. 2.- Anu parah! Nalika ngirim email nganggo salah sahiji akun, kadang anu nampi nampi nami hiji akun nganggo email anu sanés. Naha aya anu ngagaduhan masalah sapertos kieu? Kuring parantos nyarios sareng Microsoft sareng saatos 15 jam nyambung dina sababaraha dinten aranjeunna henteu mendakan solusi kanggo ngaleungitkeun «dobel ngirim» sareng kuring parantos nyarios sareng Apple sareng aranjeunna nyarios éta masalah Microsoft… .. Hatur nuhun