Microsoft Ngaleupaskeun Microsoft Office 2019 Sawangan pikeun Mac pikeun Pangguna Usaha

Office 2019 Mac sawangan Kecap

Sateuacan versi konsumen akhir nembongan taun ayeuna, Microsoft parantos ngaleupaskeun Microsoft Office 2019 Sawangan pikeun Pamaké Usaha Ngagunakeun Mac. Versi anyar ieu bakal nawiskeun fungsi-fungsi anyar pikeun anu masih teu wani nganggo vérsi basis awan anu disebat Office 365.

Pangguna Windows sareng akun perusahaan parantos aya resep kana Tinjauan Kantor 2019 ti April kamari. Nanging, beuki seueur perusahaan anu nganggo Mac dina jajaranna sareng éta sababna Microsoft ogé hoyong nawiskeun Pratinjau ieu pikeun pangguna propil ieu.

Kantor Excel 2019

Nalika aranjeunna masihan koméntar tina pengumuman perusahaan nyalira, vérsi akhir pikeun konsumén —boh pikeun Windows sareng Mac— bakal némbongan dina adegan sakapeung dina paruh kadua taun ieu 2018. Sanaos tanggal anu pasti henteu acan dipasihkeun. Dina Sawangan ieu, pangguna bakal tiasa ngandelkeun sadaya arsenal aplikasi anu kalebet alat kantor anu paling populer sepanjang waktos. Ieu ngandung harti yén urang bakal ngagaduhan: Word, Excel, PowerPoint, Outlook sareng OneNote.

Diantara perbaikan pangpentingna anu tiasa diarepkeun pikeun vérsi anyar ieu anu bakal urang anggo dina Word, contona, modeu bébas gangguan-anyar - Modeu pokus. Kitu ogé, kamus anu ngahijikeun aplikasi parantos ningkat, ogé modeu poék atanapi fungsi "Text-toSpeech" anu énggal. Sedengkeun pikeun Excel, urang bakal ngagaduhan kamungkinan kalebet peta 2D, bagan corong, ogé fungsi-fungsi anyar CONCAT, TEXTJOIN, IFS, SWITCH.

Sedengkeun pikeun Outlook kami bakal kéngingkeun fungsi "Kirim engké" atanapi tiasa ngekspor 4k video dina PowerPoint atanapi kamungkinan ngazum gede dina slide dina presentasi. Nya kitu, upami anjeun resep nyobian Preview of Office 2019 ieu pikeun Mac sareng anjeun pangguna bisnis, perusahaan bakal mempermudah panggunaanna upami anjeun ngadaptar link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.