Microsoft Ngenalkeun Mimiti Microsoft Edge Preview Builds pikeun macOS

Microsoft Edge pikeun macOS Sababaraha jam ka pengker Microsoft ngumumkeun peluncuran a sawangan browser Microsoft Edge anjeun, pikeun sistem operasi Mac. Versi uji coba ieu tiasa didapet langsung ti kaca Microsoft siap pikeun éta. Pikeun kasaluyuan, sababaraha Mac henteu dirojong sahenteuna kalayan versi sateuacanna ieu.

Klaim Microsoft nyaéta yén pangalaman pamaké tina vérsi munggaran ieu pikeun macOS lumayan mirip sareng vérsi anu dijalankeun dina Windows. Kumaha waé ogé, Microsoft henteu hoyong ngarobih pangalaman pangguna pikeun pangguna Mac. Conto nyaéta tombol tutup aplikasi di kénca.

Kami terang ngeunaan hajat Microsoft nganggo browser macOS na dina konperénsi pangembang taunan terakhir di Seattle, diayakeun awal bulan ieu. Poé sanggeusna kami gaduh versi panyungsi dina halaman wéb Microsoft. Sabalikna, urang henteu tiasa unduh panyungsi dugi ka sababaraha jam ka pengker.

Microsoft nyaritakeun yén pangguna anu biasa kana vérsi Edge on Windows tiasa mendakan sakedik parobihan. Parobihan ieu nyatet dina antarbeungeut. Aranjeunna kedah adaptasi aplikasi kana basa pamrograman macOS, tapi maksudna pikeun nyarupaan aslina saloba-gancangna.

Conto ieu kalebet sajumlah tweak pikeun nyocogkeun konvensi macOS dina: fon, ménu, pintasan keyboard, dek judul, sareng daérah sanés. Anjeun bakal teras ningali tampilan peramban mekar dina masa depan anu bakal datang nalika urang teraskeun ékspérimén, balikeun, sareng ngadangukeun tanggapan pelanggan. 

Nanging, upami anjeun unduh anjeun bakal mendakan pérsi awal, henteu langkung stabil upami tiasa upami anjeun ngabandingkeun sareng vérsi windows. Engké urang gaduh versi akhir, stabil lengkep. Salaku tambahan, kami ngaharepkeun yén éta sapinuhna cocog sareng elemen pelengkap, sapertos kasus Toel Bar sareng sapuan sareng Alas lagu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)