Microsoft OneDrive ayeuna jalanna asli dina M1 Macs

OneDrive jalanna asli dina Mac M1

saatos hiji antosan sabulan Kusabab versi beta OneDrive for Macs sareng M1 dileupaskeun, kami parantos gaduh aplikasi anu sapinuhna sayogi pikeun pangguna. Microsoft parantos nedunan jangjina sareng parantos ngapdet OneDrive kalayan sababaraha perbaikan pikeun Mac tapi ogé pikeun iPhone sareng iPad. Tapi Macs utamana meunang perbaikan badag dina hal pangalaman pamaké sarta stabilitas. Hal anu saé nyaéta yén ios kéngingkeun aksés anu langkung saé. Sabab nyebutkeun hiji Win-Win.

M1Max

Mac OneDrive anyar nawiskeun pangalaman pangguna anu langkung saé, kasaluyuan aplikasi anu langkung saé, sareng langkung aman sareng ramah-pamaké tibatan versi sateuacana. Perusahaan parantos migrasi OneDrive ka platform panyadia file Apple nyalira, anu hartosna jasa panyimpen online Microsoft 365. gawéna leuwih hadé tur nawarkeun leuwih fitur.

pangalaman anyar File Dina Paménta pikeun Macs ngajalankeun macOS 12.1 atanapi engké, éta geus kanyataanana. Téknologi anyar dumasar kana platform Panyadia File Apple langkung saé terpadu sareng sistem operasi dibandingkeun sareng versi munggaran. Ieu hartosna pangalaman pangguna anu langkung saé, kasaluyuan aplikasi anu langkung saé, sareng réliabilitas anu langkung saé. Tapi ogé ngamungkinkeun Microsoft nawiskeun fitur anyar, sapertos Known Folder Move.

Pangalaman Files On-Demand anyar peryogi macOS 12.1 atanapi engké. Vérsi ieu bakal versi panganyarna dirojong. Ieu ngandung harti yén alat bakal otomatis migrasi ka File On Demand énggal saatos nampi apdet macOS.

Saeutik-saeutik urang ningali kumaha aplikasina ngahontal kasaluyuan asli sareng prosesor Apple énggal. Hal anu kacida pentingna ku kituna nalika aranjeunna dieksekusi ngalakukeun kitu dina cara panggancangna jeung kalawan pengeluaran énergi pangsaeutikna, sahingga ngahontal efisiensi sareng éféktivitas anu langkung ageung. Dinten ieu kami gaduh dua aplikasi anu tos cocog, Dropbox sareng OneDrive.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)