Kumaha cara nransper poto ti iPhone ka Mac

Kalayan sékrési unggal vérsi anyar ios, sareng unggal versi macOS énggal, ti Soy de Mac kami salawasna nyarankeun anjeun lakukeun corétan install, ulah langsung ngapdet alat tina versi anu parantos dipasang dina komputer urang.

Sanaos prosésna butuh waktos sareng meryogikeun urang masang deui aplikasi deui, éta mangrupikeun metode anu pangsaéna pikeun iPhone, iPad sareng Mac urang pikeun terus damel sapertos dinten munggaran. Dina kasus iPhone, naon anu lumangsung ka poto kuring dina iPhone? Kumaha cara nransper poto ti iPhone ka Mac?

Upami éta Mac, éta henteu kunanaon, sabab cara anu paling gampang pikeun nyadangkeun sadaya gambar nyaéta sambungkeun hard drive éksternal sarta nyalin sakabéh eusi yén kami geus disimpen dina Mac.

Nanging, upami éta iPhone atanapi iPad, hal anu sagemblengna béda. Komo deui, upami éta Mac, sabab, dina Windows, prosésna langkung saderhana. Upami anjeun hoyong terang kumaha cara nransper poto tina iPhone ka Mac, kuring ngajak anjeun neraskeun maca.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngirim poto ku WhatsApp tanpa kaleungitan kualitas

AirDrop

Kirim poto ka Mac

Metode éta basajan, gancang tur murah Pikeun nransper poto ti iPhone ka Mac nyaéta ngagunakeun téknologi AirDrop Apple. AirDrop ngamungkinkeun urang pikeun nransferkeun sagala jinis file antara alat Apple salami duanana cocog.

Téknologi ieu ngagunakeun Wi-Fi (upami aya) sareng bluetooth pikeun ngirim eusi, jadi laju mindahkeun kacida luhurna.

Disarankeun ngirim eusi ku blok gambar jeung video lamun urang teu hayang duanana Mac jeung iPhone mikir ngeunaan naon anu kudu dipigawé sarta tungtungna teu mindahkeun nanaon.

Sanajan téhnologi ieu geus aya salila sababaraha taun, éta mimitina ngan sadia pikeun Mac. Jeung sékrési iPhone 5, Apple ngenalkeun fitur ieu dina iPhone.

Pikeun nganggo AirDrop pikeun ngirim gambar sareng pidéo tina iPhone, iPad atanapi iPod touch kami ka Mac ieu kedah diurus ku ios 8 sareng janten:

  • iPhone: iPhone 5 atanapi engké
  • iPad: iPad generasi ka-4 atanapi engké
  • iPad Pro: iPad Pro generasi ka-1 atanapi engké
  • iPad Mini: iPad Mini generasi ka-1 atanapi engké
  • iPod Touch: iPod Touch generasi ka-5 atanapi engké

Ogé, iMac anu bakal nampi eusi, kedah dikelola ku OS X Yosemite 10.10 sareng janten:

  • MacBook Air ti pertengahan 2012 atanapi engké
  • MacBook Pro ti pertengahan 2012 atanapi engké
  • iMac ti pertengahan 2012 atanapi engké
  • Mac Mini ti pertengahan 2012 atanapi engké
  • Mac Pro ti pertengahan 2013 atanapi engké

Upami alat anjeun henteu kalebet dina iPhone, iPad, atanapi iPod touch anu minimum atanapi salah sahiji Mac anu dirojong, anjeun moal bisa ngagunakeun fungsi ieu pikeun nransper poto ti iPhone anjeun ka Mac nganggo téknologi AirDrop.

Kalayan aplikasi Photos

Ikon poto pikeun macOS

Upami urang parantos ngontrak rohangan panyimpen dina iCloud Drive, urang henteu kedah ngadamel cadangan sadaya gambar nu urang geus disimpen dina iPhone, iPad atanapi iPod touch, saprak ieu disimpen dina awan Apple. Sadaya eusi éta tiasa diaksés tina Mac berkat aplikasi Photos.

Upami anjeun teu gaduh rohangan iCloud tambahan saluareun 5 GB anu ditawarkeun Apple ka sadaya pangguna, anjeun tiasa nganggo aplikasi Photos dina Mac anjeun pikeun impor sadaya eusi anu kami simpen dina iPhone, iPad atanapi iPod touch kami. 

Sateuacan ngalaksanakeun prosés ieu, urang kedah pariksa éta urang boga cukup spasi dina unit panyimpenan urang pikeun ngalaksanakeun prosésna.

Pikeun nganggo aplikasi Photos dina Mac anjeun pikeun mindahkeun poto iPhone, urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun ka anjeun di handap ieu:

mindahkeun poto ti iphone ka mac

  • Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta nyambungkeun iPhone, iPad atanapi iPod touch urang ka Mac ngagunakeun kabel ngecas USB.
  • Salajengna, urang buka aplikasi poto dina Mac.
  • Dina aplikasi Poto, layar bakal dipintonkeun anu ngajak urang impor poto sareng pidéo anu kami simpen dina iPhone, iPad atanapi iPod touch kami.
    • Upami layar ieu henteu ditampilkeun, klik dina alat anu kami sambungkeun ka Mac anu aya dina kolom kénca.
  • Salajengna, pikeun mastikeun yén kami teh nu boga hak iPhone, iPad, atawa iPod touch ti mana urang rék nyalin informasi, éta bakal ngajak urang nuliskeun kodeu muka konci alat ios urang.
  • Upami anjeun naroskeun ka kami upami kami hoyong percanten ka tim éta. Pikeun patarosan ieu, urang ngajawab ku ngaklik Amanah.
  • Lengkah saterusna nyaéta pilih folder dimana urang hoyong ngimpor eusi tina iPhone urang ku ngaklik lungsur anu aya di sisi katuhu Impor ka:

Upami anjeun hoyong nyimpen poto anjeun ka hard drive anu misah sareng henteu ngandelkeun aplikasi Photos teu sasaena pikeun Impor eusi ka Perpustakaan Poto (pilihan standar) tapi ka diréktori nu urang boga di leungeun jeung urang bisa kalayan gampang nyalin kana hard drive éksternal.

  • Tungtungna, urang kedah milih sadaya poto sareng pidéo anu dipikahoyong. Upami urang henteu pernah ngalakukeun prosés ieu, klik dina Impor sadayana poto anyar.

Gumantung kana total rohangan anu ditempatan ku gambar sareng poto anu aya dina alat urang, Prosés ieu tiasa nyandak waktos langkung atanapi kirang. 

iFunbox

iFunbox

Upami iPhone atanapi Mac urang tos lami sareng aplikasi Photos henteu nawiskeun kami fitur éta, atanapi anjeun henteu hoyong nganggo aplikasi ieu, urang tiasa ngalih ka aplikasi éta. iFunbox.

iFunbox ngamungkinkeun urang nimba sakabeh eusi kami geus disimpen dina alat urang saolah-olah éta file explorer. Kami ngan ukur kedah nyambungkeun iPhone, iPad atanapi iPod touch kami ka Mac, buka aplikasi dina Mac kami sareng, dina kolom kénca, aksés kana ménu Kamera.

Pilihan séjén

Pilihan 3 anu kuring parantos nunjukkeun ka anjeun di luhur cocog pikeun mindahkeun jumlah badag gambar jeung poto ti alat ios /iPadOS ka Mac.

Nanging, upami anjeun ngan ukur hoyong mindahkeun sajumlah leutik gambar sareng anjeun henteu hoyong nganggo salah sahiji metodeu di luhur, ieu aya dua pilihan deui:

Serelek Surat

Bagikeun gambar sareng Mail Drop

Sanaos urang henteu gaduh rohangan panyimpen anu dikontrak di iCloud, Apple ngamungkinkeun urang pikeun nransper gambar sareng pidéo tina iPhone, iPad atanapi iPod touch ka Mac atanapi alat anu sanés. ngaliwatan fungsi Mail Drop.

Fungsi ieu ngamungkinkeun urang ngirim file badag ngaliwatan aplikasi Surat tina alat ios urang. Tapi, tinimbang ngirim aranjeunna langsung ku mail, aranjeunna diunggah ka awan Apple tur otomatis, Apple bakal ngirim link pikeun ngundeur éta eusi.

Sadaya file anu dibagikeun nganggo MailDrop geus sadia pikeun 30 poé. Pikeun ngagunakeun sistem ieu, urang kedah ngalakukeun éta ngalangkungan akun email anu parantos didaptarkeun salaku ID Apple.

WeTransfer

WeTransfer pikeun ios

Pilihan idéal anu sanés pikeun ngirim poto sareng pidéo ka Mac aya dina jasa ngirim file ageung WeTransfer anu populér. Kalayan aplikasi anu sayogi pikeun ios, urang tiasa ngirim dokumén, poto, pidéo sareng jinis file anu sanés kalawan maksimum 2 GB.

Sakali kami muka aplikasi, Henteu kedah didaptarkeun, urang pilih eusi nu urang hoyong bagikeun, urang asupkeun alamat surélék panarima jeung urang ngirim eusi.

Kawas pilihan Mail Drop, pilihan ieu ogé éta leuwih laun ti pilihan Kuring geus ditémbongkeun di luhur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Vladimir cenahna

    Anjeun parantos ngantunkeun "Gambar Capture" anu parantos standar dina unggal Mac sareng ogé tiasa dianggo pikeun scanner. Éta pikeun urang anu nyambungkeun mobile ka Mac pikeun ngecas.

  2.   Octavian cenahna

    Halo, ngamangpaatkeun tulisan, nalika kuring nyambungkeun iPhone (12 pro max) ka Imac (M1), éta tetep "ngamuat poto pikeun diimpor ti ..." sareng aranjeunna henteu dimuat. Kuring geus katempo dina internét, naon anu lumangsung ka leuwih jalma jeung solusi anu aranjeunna masihan nyaeta nempatkeun eta dina pesawat, ninggalkeun, asup deui, nempatkeun deui normal ... kadang gawéna, kali séjén henteu. Naha saha terang naha éta kajadian sareng solusi anu langkung praktis? hatur nuhun

  3.   Michael cenahna

    "Upami kami parantos ngontrak rohangan panyimpen dina iCloud Drive" sareng upami kami parantos ngaktipkeun Poto dina iCloud, sabab tanpa duanana…
    Mindahkeun rébuan poto liwat AirDrop, wartosan kuring kumaha jalanna…

    Nganggo Poto, hal anu logis pikeun nyegah kaleungitan kualitas nyaéta "ékspor tanpa ngarobih" atanapi anu sapertos kitu. Tapi ... éta ékspor ka anjeun ku ngahapus tanggal éta dicandak sareng nempatkeun ‍♂️ hal énggal anu kuring henteu terang insinyur naon anu panginten ngarancang sapertos kitu (katingalina éta tanggal aplikasi Photos dina Mac disingkronkeun. poto - anu dipedar sahenteuna dina Apple Care-). Maksad abdi, teu kaampeuh.