Mini HomePod parantos dijual di Austria, Irlandia sareng Selandia Anyar

imah pod mini

Akhirna sareng saatos pengumuman anu dilakukeun ku Apple sababaraha dinten ka pengker, perusahaan Cupertino ngaleupaskeun mini HomePod di Irlandia, Austria sareng Selandia Anyar salami énjing kamari Salasa 15 Juni.

Teu aya ragu yén hal anu paling narik ngeunaan HomePod mini ieu nyaéta set anu ditawarkeun ka pangguna Apple antara kualitas sora, kasaluyuan sareng harga. Sareng ieu alat ieu ngalangkungan janten spéker saderhana kalayan desain anu saé, sabab éta nawiskeun kamungkinan janten asistén sampurna di bumi hatur nuhun kana kasaluyuanna sareng HomeKit sareng asistén Siri.

‌HomePod mini‌ resmi diluncurkeun Oktober 2020 di sababaraha nagara, diantarana urang nyorot Spanyol, Amérika Serikat, Australia, Kanada, Perancis, Jérman, Hong Kong, India, Jepang sareng Inggris. Perusahaan Cupertino ngumumkeun yén salami bulan ieu bakal ngaluncurkeun nagara-nagara sanés sareng ayeuna dugi ka Austria, Selandia Baru sareng Irlandia.

Nalika Apple ngaluncurkeun HomePod seueur pangguna ngarepkeun datangna modél anu langkung alit kalayan harga anu langkung handap sareng akhirna perusahaan Cupertino ngaluncurkeun HomePod mini ieu. Éta spéker anu saé pisan pikeun harga sareng ukuran na tapi logis éta henteu tiasa dibandingkeun sora sareng lanceuk na. Kualitas sora na saé, tapi kuring henteu acan caket kana ngajaga HomePod anu asli. Bisi wae, éta mésér anu saé pisan upami anjeun kedah gaduh Siri di bumi sareng ogé hoyong ngupingkeun Apple Music anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.