Mini HomePod anu warni ayeuna sayogi di Apple Store

imah pod mini

Dina acara Apple dilaksanakeun dina bulan Séptember dimana jajaran iPhone anyar dibere, perusahaan anu berbasis di Cupertino nyandak kasempetan pikeun ngumumkeun palette mini HomePod anyar, rentang anyar nu, tungtungna, sarta sanggeus antosan lila, kiwari aya di Spanyol ngaliwatan Apple Store online tur toko fisik.

Dina waktos publikasi dina tulisan ieu, sababaraha menit saatos terang kasadiaan HomePods énggal dina warna, waktos pangiriman nyaeta dua poé lamun urang meuli eta ngaliwatan Toko Online Apple, jeung, gumantung kana dimana kami, urang bisa nyokot éta kiwari.

imah pod mini

La palette mini HomePod anyar Aya dina:

  • Azul
  • Amarillo
  • Jeruk

Nu urang kudu nambahan kelir bodas jeung spasi abu nu geus sadia saprak spiker ieu dirilis taun ka tukang.

Dina rentang anyar ieu, Teu aya bédana sareng modél anu parantos aya di pasar. Kalayan balanja liburan caket sareng kompatibilitas HomePod sareng sakumna ékosistem Apple, HomePod mini janten hadiah anu saé pikeun sadaya pangguna anu nganggo produk Apple.

El Harga mini HomePod Dina salah sahiji kelir nu sadia éta 99 euro, harga nu teu boga sirik kana solusi ditawarkeun ku Sonos, Google atanapi Amazon kalawan speaker pinter maranéhanana.

Ieu kudu inget yen, pikeun Natal, Apple parantos ngalegaan waktos uih deui dugi ka 20 Januari, Ku kituna lamun dina tungtungna anjeun teu resep alat, anjeun boga cukup waktu pikeun nyobaan eta tanpa resiko nu teu bisa balik deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.