MINIX NEO Storage Pro, adaptor sareng SSD, Thunderbolt 3, USB sareng HDMI

Kami diuji adaptor MINIX NEO Storage Pro anu masihan anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun MacBook Air atanapi Pro anjeun: port 4K 60Hz HDMI, port Thunderbolt 3, port USB-A sareng panyimpenan 480Gb SSD kanggo naon biaya disk SSD saderhana.

USB-C, héran tapi aya masalah

Palabuhan USB-C nyaéta port anu pangsaéna anu tiasa urang nyungkeun di alat-alat urang ayeuna, sareng upami éta ogé cocog sareng spésifikasi Thunderbolt 3 sapertos dina MacBook Air sareng Pro, kaunggulanana teu kaitung:

  • Laju pangiriman dugi ka 40Gbps
  • Kaluaran pidéo pikeun hiji monitor 5K 60Hz atanapi dugi ka dua monitor 4K 60Hz
  • Ngecas laptop
  • Sambungan universal sareng sanés kapamilikan

Tapi dugi ka sadayana pabrik nganggo standar industri ieu sareng aksésoris urang diperbaharui ku anu sanésna nganggo jinis sambungan ieu, éta nganggap éta enya atanapi enya urang peryogi hiji atanapi langkung adaptor kalayan sambungan anu "konvensional" anu béda. Sagala pangguna MacBook Air atanapi Pro anu nganggo jinis sambungan ieu kedah gancang atanapi engké milari adaptor anu ngajawab masalah ieu, sareng MINIX NEO Storage Pro ieu nawiskeun anjeun hal anu penting pikeun seueurna pangguna.

MINIX NEO Storage Pro, solusi anu paling diadaptasi

Masalah anu paling sering dialami ku pangguna MacBook anu ngan ukur ngagaduhan Thunderbolt 3 nyaéta aksésoris anu nganggo sambungan USB-A, sareng monitor kalayan konéksi HDMI. Tapi aya ogé masalah utama anu sanés: harga panyimpenan SSD di Apple mahal pisan nalika ngeunaan ngembangna laptop anjeun, janten kaseueuran pangguna milih mésér MacBook na nganggo kapasitas minimum sareng nganggo drive éksternal kanggo ngagedékeunna. Masalah ieu direngsekeun saatos stroke sareng adaptor MINIX NEO Storage Pro ieu anu nawiskeun kami:

  • Hiji Thunderbolt 3 palabuhan
  • Hiji port USB-A 3.0
  • Hiji port HDMI (4K 60Hz)
  • Laju neundeun 480Gb SSD dugi ka 400Mbps

Detil ngeunaan palabuhan Thunderbolt 3 penting pisan. Kaseueuran adaptor tina jinis ieu biasana nawiskeun kami sambungan USB-C saderhana anu dina seueur kasus ngan ukur pikeun ngeusian deui MacBook kami, sareng upami éta ngamungkinkeun transfer data éta dilakukeun kalayan spésifikasi anu langkung goréng, sapertos USB 3.0 atanapi paling USB 3.1. MINIX ngajaga kinerja konektor Thunderbolt 3 urang tetep gembleng Hatur nuhun kéngingkeun kami palabuhan jinis ieu dina adaptor anjeun. Kalayan palabuhan ieu urang tiasa nyambungkeun monitor 5K 60Hz atanapi dua monitor 4K 60Hz sareng nikmati laju transmisi data dugi ka 40Gbps sareng ngeusi batre laptop urang ku daya pangisian daya dugi ka 100W.

Leutik sareng diwangun saé

Aspék penting sanésna nyaéta kualitas ngawangun, sareng MINIX NEO Storage Pro ieu ngagaduhan nilai anu saé dina bagian ieu. Aluminium anodized sareng dua bérés (rohangan abu sareng pérak) anu saluyu sareng warna MacBooks kami. Kompak sareng enteng, urang tiasa nyandak dimana waé, sareng ogé hatur nuhun kana kantong angkot anu dibawa, éta bakal dijagi sampurna ngalawan goresan.

Pendapat editor

Sanaos urang tiasa mendakan adaptor kalayan koneksi anu langkung seueur, MINIX NEO Storage Pro ieu nawiskeun naon anu diperyogikeun ku seueur pangguna, teu langkung ogé kirang, sareng ogé ngembangna kapasitas gudang 480Gb anu méwah nyata pikeun MacBook Air sareng Pro kami. . Kualitas ngawangun anu saé pisan sareng spésifikasi anu saé pisan ngajantenkeun salah sahiji adaptor paling narik anu urang tiasa mendakan di pasar pikeun kinerja sareng harga. MINIX hoyong ngaluncurkeun produk ieu ngalangkungan platform crowdfunding Indiegogo kalayan harga mimiti $ 8 kalayan kiriman sadunya (link). Ayeuna aya teu aya deui dina harga éta, hargana $119, anu masih harga hébat. Dina akhir Juli bakal dijual di Amazon sareng distributor resmi kalayan harga € 149.

MINIX NEO Storage Pro
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
$119
  • 80%

  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Desain sareng ngawangun kualitas
  • Kualitas sareng kinerja sambungan
  • Leutik sareng kompak
  • Gudang SSD terpadu

Kontra

  • Éta nempatan ngan ukur dua sambungan Thunderbolt 3 dina MacBook Air sareng Pro 13 "

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.