MKVConverter, aplikasi pikeun ngarobih format pidéo kami

mkvconverter-1

Naha anjeun peryogi aplikasi pikeun ngarobih pidéo MKV kana format sanés? Dinten ayeuna di Abdi ti Mac kami bakal ningali aplikasi anyar pikeun jenis tugas ieu disebut MKVConverter. Aplikasi ieu anu kami ngumumkeun dina Twitter kami sababaraha dinten ka pengker nalika kami ningali yén éta gratis di Mac Store, sareng anu ayeuna sigana bebas pikeun waktos anu kawates nawiskeun kami cara anu gampang pikeun ngarobah pidéo ieu.

Aya seueur aplikasi anu ngajalankeun fungsi konvérsi ieu pikeun pidéo atanapi pilem kami, tapi ieu khusus pikeun format MKV sareng éta gaduh kesederhanaan panggunaan anu urang butuhkeun pikeun ngarobah jenis ieu dina format pidéo. Éta ogé ngamungkinkeun kami ngadamel éditan alit kana pidéo nalika kami ngarobih.

Kami mendakan aplikasi ieu di Mac App Store sareng sakali ngaunduh sareng dipasang jandéla bakal muncul sareng pilihan anu ngamungkinkeun kami dilakukeun, di antawisna kami nyorot yén tiasa ngolah langkung ti hiji video dina waktos anu sami upami urang gaduh sababaraha pikeun ngarobih format, kamungkinan tina ngarobah MKV ieu kana MP4, MOV, WMV, AVI, MPEG, jsb. Pisan intuitif pikeun dianggo sareng henteu sesah pikeun ngarobih file ieu.

mkvconverter

Éta masihan kami pilihan pikeun milih folder tujuan nyalira dimana urang hoyong ngahemat pidéo urang saatos dirobih, urang tiasa ngalaksanakeun 'tugas' sanés ku Mac kami nalika aplikasi tiasa dianggo, tapi urang kedah netelakeun yén konsumsi sumber daya mangaruhan kagancangan konversi, éta ngabéjaan urang ku béwara nalika konversi parantos réngsé, salian ti éta pilihan na sapinuhna dina basa Spanyol.

Sakali promosi peluncuran aplikasi ieu réngsé, harga sami bakal nyéépkeun sakitar € 25,99 Janten urang nyarankeun yén upami anjeun gaduh seueur video ieu dina format MKV sareng anjeun kedah ngarobih pormatna, lumpat pikeun ngaunduh aplikasi khusus ieu pikeun jenis file ieu.

Inpormasi lengkep - Adaptasi aplikasi pikeun ngarobih file multimédia kana format anu sanés


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.