Bakal aya jalan kaluar pikeun masalah antara macOS sareng scanner

macOS

Sababaraha minggu ka tukang, lumayan sababaraha pangguna ngamimitian ngalaporkeun masalah kasaluyuan antara macOS sareng scannerna. Henteu jelas pisan naha aranjeunna parantos timbul sareng anu paling matak pikahariwangeun nyaéta dina waktos ieu solusina henteu acan sumping. Nanging nembé ayeuna perusahaan Amérika parantos ngalaporkeun éta bakal ngaleupaskeun pembaruan sistem operasi csupados tiasa menerkeun anomali ieu.

Apple parantos terang masalahna kasaluyuan sistem operasi anjeun sareng scanner tangtu. Masalahna sumping nalika nyobian nyambungkeun alat maca gambar kana komputer. Nalika nyobian nganggo scanner nganggo Mac, Apple nyarios yén pangguna tiasa nampi pesen kasalahan anu nyatakeun yén aranjeunna henteu ngagaduhan ijin pikeun muka aplikasi, dituturkeun ku nami supir scanner. Pesen nunjukkeun yén anjeun kedah ngahubungi komputer atanapi administrator jaringan pikeun pitulung, atanapi éta nunjukkeun yén Mac henteu tiasa muka konéksi kana alat.

Tapi saloba pangguna parantos nyobian ngahemat sauyunan ieu, aranjeunna moal tiasa disimpen dina cara anu pasti. Kadang-kadang éta hasil sareng kadang henteu. Tapi éta panginten parantos kalangkung kumargi sigana Apple parantos ngalaporkeun yén éta bakal badé ngaleupaskeun pembaruan pikeun méréskeun masalah-masalah ieu. Tapi éta henteu netepkeun tanggalna, janten kanggo ayeuna urang kedah percanten yén éta bakal direngsekeun sakedap sareng pembaruan sistem operasi éta.

dina dokumén dukungan,  Perusahaan Amérika sadar yén kasalahan kadang muncul nalika nyobian nganggo scanner anu nyambung dina pilihan Capture Gambar, Pratinjau atanapi Printer sareng Scanner. Halaman éta nyarankeun yén ngalereskeun permanén bakal di jalan dina "pembaruan parangkat lunak ka hareup." Samentawis éta, Aranjeunna ngantepkeun kami sareng sababaraha paréntah pikeun tiasa méréskeun masalahna samentawis samentawis:

  1. kudu tutup sadaya aplikasi aranjeunna kabuka.
  2. Dina palang menu Finder, urang milih Buka> Buka folder.
  3. Tulis / Perpustakaan / Capture Gambar / Alatterus pencét kenop Enter.
  4. Dina jandéla anu muka, pencét klik ganda dina aplikasi anu disebatkeun dina pesen kasalahan. Ieu nami supir scanner. Henteu aya anu kedah kajantenan nalika dibuka.
  5. Kami nutup jandela na urang muka aplikasi kami nganggo pikeun nyeken.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.